Alıntı gmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de saç düzleştiricimi götürsem mi acaba diye düşünüyorum?
kıyafeti abartmayacağım ben de yani umarım (=
Alıntı deep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben saç düzleştiricimi götüreceğim ama düzleştiricilerin voltaj ayarı tutmuyor genelde. Benimki braun mesela tutmuyor sitede sordum arkadaşlara çalışır dediler ama verim çok düşük olurmuş amerika 110 volt kullandığı için
Alıntı anita_tennant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi şöyle anlatayım benim saçlarım çok kabarık kısa ( çok da değil) ve bir garipler. öyle bazı düzleştiriciler düzleştirmiyor. kendi düzleştiricimden başkasına güvenemem
Alıntı LaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benimki de Babyliss saç düzleştiricisiz hayat düşünemiyorum nolcak bu voltaj durumu kararsızım bende
öncelikle şunu söyliyim buradan boşa götürmeyin %99 çalışmayacaktır. bununla birlikte bozulabilirde.

en temizi arkadaşlarında söylediği gibi walmarttan almaktır!!

Ya ben şey diyorum su ısıtmak için minik kahve makinelerinden alsam mı? bir de orada ütü var mıdır minik seyahat ütüsü var alsam mı?
ya ocak olmazsa benim kalacağım yerde bir tek mikrodalga var sanırım öyle diyor
su ısıtıcı da çalışmayacak olan bir diğer üründür voltaj farkından dolayı. bunu da walmarttan temin edebilirsiniz. veya bütün mutfaklarda fırın oldugu gibi mikrodalgada %99 bulunmaktadır. doldur bardağa suyu ısıt mikrodalgada. sıkıntı yok.

burdan göturdugunuz taktirde kullanamayacağınız 2 eşya saç maşası ve su ısıtıcısı.