arkadaşlar smdı oradan hat alıcaz telefon ısını nasıl halledıyorz yıne yanında ucuza telfn verıyorlar mı yoksa burdan kendı telefonumuzu gotrp ona takabılıyor muyuz hattı onların sım cardlarıda bızımkılerle aynı mı ?
Ben şirketin verdiği at&t'yi alıcam türkiye'yi aramak için. ama aramayacağım zaman kapalı olur. ordayken de amerika içi en iyisi neyse ondan alırım. zaten telefonlar kullan at şeklindeymiş. başka hat takınca veya türkiye'ye gelince çalışmıyormuş. öyle birşey yapılabilir...
10 dolar hat ücreti, 15 dolar at&t kontörü, 10 dolar dünya telekom kontörü diyor. almıyayım mı? nasıl arıyacağım peki türkiye'yi bu konuda yardımcı olurmusunuz? bu arada dünya telekom da türkiye sabit hatları aramak 3.9 cent/dk ve cep 12.9 cent/dk bu fiyatlara yakın nasıl konuşurum türkiye ile
pardon ya evet şirket para almıyor. aktivasyon sırasında kredi kartımdan çekiliyor. bu aktivasyon ücreti ozaman. pardon yanlış aktardım...
gençler bide benim şirket bu at&t kartın yanında türkiye ile 2 saat konuşmak bedava diye bir şey verdi.mezun callingcard diye bir şey.Bunu kullanan var mı hiç?sanırım bunu aktifleştirmek için de birsürü para istiyorlar. Buna hiç girişmemeliyim diye düşünüyorum at&t yeter galiba![]()
evet bu mezuncalling card ı kullananan arkadaşlar var mı ankesörlüden arıyomuşuz galiba banada şirket verdi bide valmart da satılan bu kullan at telefonlar her yerde çekiyor demi ilk gittiğimde onlardan almayı düşünüyorum da...
Bana da at&t kart verdiler ama ben gidince belki etkinleştiririm. önce bir imkanları göreyim diyorum.
at&t hat alanların dunya telekom ile anlaşması varsa internetten aktivasyonlar da 30 dk falan türkiyeyle ücretsiz konuşma veriyorlarmışbuda üstüne süper oldu
![]()
dünya telekom sitesinde diyor ki; pin numaranızı telefonunuza kaydediniz yoksa amerikaya gidince çalışmaz. Neresine nasıl kaydedeceğiz ki ben bunu anlayabilmiş değilim. Acaba oraya gittiğimizde ilk konuşmada pin numarası soracak da biz de tel.den bakıp da öyle mi tuşlayacağız![]()
Arkadaşlar ATnT amerika içinde alacağınız telefonlara göre daha pahalıya gelir.Ek olarak amerika içinde de arkadaşlarınız olacağı için amerikadan almanızı öneririm.
Walmarttan temin edebilirsiniz telefonu mesela NET10 da Telefon artı 300 dk 30 dolara alabiliyorsunuz Yurtdışını arayınca 1 dk için 2 dk gidiyor.Bu sizi en az 2 ay götürür..
kesin daha önce sorulmuştur bu soru ama bende aynı şeyi merak ediyorum yok mu yardımcı olan![]()
peki ben internet bankacılığı kullanmak istesem ve abd'ye avea hattımı götürsem. gelen şifre mesajı başına para gidiyor mu ? deneyen var mı acaba ?
merabalar,
ben gelir gelmez iphone 4 aldım kontraktsız,at&t kartıyla kullanıyorum.100 dolarlık yükledim,amerika içi sınırsız,türkiye gördüğüm kadarıyla minimum 3 dolar,artı amerika içi veya türkiye farketmez her arama veya mesaj günlük 2 dolar götürüyor.çok mu kazık?
ayrıca interneti de yok.ve internet de telefonda bana çok lazım.önerilere,alaylara açığım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks