13 haziran JFK ye british airways ile
13 haziran JFK ye british airways ile
22 Haziran
İstanbul-Tel Aviv
640 TL, Azarbeycan Havayolu ile.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
11 haziran istanbul - houston (klm)
21 eylül chicago - istanbul (alitalia)
21 Haziran lufthansa ankara-boston
4 haziran izmir-istanbul -jfk
4 haziran gidiş atatürk havalimanı saat 12.30 new york/jfk , geliş 12 eylül 17.50 new york - atatürk , delta hava yolları .
yav ben yarın gıdıyorum...(ıst. frankfurt boston)luftansa ıle 620 euro.
17 haziran İstanbul-Paris-Atlanta-Orlando
Ancak şöyle bir sorum olacak.
Biz bu bileti alırken, bize bileti satan kişinin ekranında " Dikkat, yolcularınızın Fransa ve Abd vizesi olup olmadığını kontrol edin " tarzı bir yazı gördüm
Şimdi ben şüphelendim, sorduğumda ise yok öyle birşey tarzı şeyler söyledi ancak pek emin olamadım ben.
Bir sorun çıkmaz değil mi? Sonuçta Pariste dışarı cıkmayacagız? Yani sadece Abd vizesi yetiyor ?
Sorum varİlk defa uçucam ve açıkçası bilgim yok hiç bişey hakkında.
Ülkeden çıkış parası gibi bişiler duydum. öyle birşey var mı, varsa biz ödiyecek miyiz?
bu paranın adı ne cıkış harcımı pul vs mı ? bırde bankayamı yatıracagız ?
bu arada bende 18 haziran 10:30 thy londra ordan american airlines newyork ordanda columbus
nerden alıyoruz pulu check in yapılırkenmı
Arkadaşlar almanız gereken Harç Puludur.Türkiyenin vatandaşından yurtdışına cıkarken aldığı vergi niteliğinde olup şuanki fiyatı 15 liradır.
Pulu dışhatlar içinde kurulmuş gişe gibi bir yerden alıyorsunuz.Pulu almadan memur geçişinize izin vermeyecektir zaten..
havaalınnda ödenebiliyor. ama garanti olsun diyorsanız herhangi bi bankaya yut dışı çıkış harcı başlığı altında 15 tl yatırıp dekontu yanınızda bulundurmanız gerekiyor.
bende 11 haziran'da gidiyorum. harç pulu devletin bizden sorma geç vergisi ama neyse. kaç defa verdim devlete bu parayıhem havaalanında pasaport kontrolünün hemen karşısında görürsün. olmadı bankaya yatırın ve dekontu pasaport içine koy ve git...
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks