7/11 ve ya at&t bayisine gidersen orda seçenekler var...5-10-15-20 gibi...
7/11 ve ya at&t bayisine gidersen orda seçenekler var...5-10-15-20 gibi...
Büyük ihtimalle yanlış erişim numarası kullanıyorsun. DÜnyatelekom dahil istediğin kadar at&t numarasını ara günlük 1$ düşer.
Ya aradığın numara at&t erişim numarası değil.
Yada at&t tarifen değişmiş olabilir. at&t nin sitesine girip kullandıgın plan ı görebilirsin. Orada günlük 1$ olan seçeneği seçersin (şayet farklı bi tarife seçiliyse...)
Sometimes memories can kill...
ya arkadaslar deli olacagim att hesabima kontor yuklemeyi bir turlu basaramadim netten denedim ama your order failed diyen ve hesap bilgilerimi yazan bir mail geldi. lutfen ayrintili anlatir misiniz ben bu hesaba nasil kontor yukleyecegim. cok acil nolur yardim edin =(
1. Log in to your myWireless Account.
2. Select the Bill & Payments link under the My Account tab.
3. From the Bill & Payments screen, select Make a Payment.
4. Enter the amount of your payment in the Payment Amount field.
5. Select your preferred payment method, then select Pay Now to make an immediate payment or Schedule Payment Date to make a scheduled payment.
6. Select Next.
7. From the Payment Details screen, enter the credit/debit card number or checking/savings account number to use for this payment, then select Next.
8. After verifying the payment information you entered is correct, select Submit to make a payment to your account.
Sitesinde boyle diyor. Istiyorsan turkceye ceviriyim.
Bir sorum olacak arkadaşlar. Şimdi Dünya Telekom'un AT&T erişim numarası olan 1-570-730-2297 numarasını arayınca AT&T dakikalarımız düşecek mi düşmeyecek mi?
Arayinca 1$ dusecek. Sonra o gun boyunca aradigin tum att numaralari ucretsiz.
Dunya telekom icin degil tum att numaralari icin gecerli. Yani diyelim att hattina sahip arkadasini aradin 1$ dustu. Daha sonra dunya telekom att numarasini ararsan bedava. Farkli att numaraalrini da arasan bedava.
Kisada tarife: Gun boyu aradigin ilk att numarasi 1$. Sonraki aramalarin hepsi bedava.
Zam mı geldi acaba tarifeye? AT&T sitesinde $1/day diye bir tarife göremedim. $2/day var ama.
Peki bir soru daha. AT&T kontörlü hat almak istediğimizde yanında telefon da almamız zorunlu mu? Yani sadece SIM kartı istiyorum diyebiliyor muyuz?
Telefon almak zorunluysa da ne kadardır AT&T'de telefonlar?
bu at&t ye ya da dünya telekoma böyle kredi kartıya değil de normal bizim yüklediğimiz gibi para yükleyemez miyiz? benim kredi kartım yok 4 ay boyunca babama yük olmak istemiyorum bu konuda.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
O zaman gerekirse orda açtırabilirim değil mi elimde olan hattı? ilk gittiğimde de ankesörlüden ararım ailemi
danışman şirketin bana verdiği dünya telekom hattına kontör yüklemek istediğimde kredi kartı hesabından mı yükleme yapmam gerekiyor(kredi kartı kullanmıyorum kart çıkarmam şart mı?),abd gitmeden önce türkiyede ön kayıt olmak için kredi kartı bilgileri isteniyor o bakımdan soruyorum. Bilgisi olan varsa sevinirim
Arkadaslar sirket bana at-t kartı verdide. Dunya telekoma girdim. 10 dolarlık bir yuklemeyi sectim amane mail ne baska bri odeme???? Ben bu işin neresinde hata yaptım???? Bana tam acıklayıcı bir bilgi pleaseeee
at&t kartların kullanıma hazır hale gelmesi için yapılan ilk işlemlerde,kayıt sırasında bir telefona ait imei numarası isteniyor.Bu durumda hattı, sadece üzerinde açtığımız telefon üzerinden mi kullanabiliyoruz?Mesela hattı X marka telefonda kullanıma hazır hale getirdik imei numarasını kaydettirerek.Daha sonra hattı abd de Y marka bir telefona takmak istediğimizde kullabilecek miyiz? Şu an çok berbat bir telefon kullanıyorum onun imei numarasını vermek istemiyorum kayıt sırasında o bakımdan soruyorum
arkadaslar ben bu dunya telekom hesabına ınternetten kontor yukledım telefonumla daha onceden konusma fılan yaptım yanı ılk actırma ıslemlerı degıl arama yapmaya calıstıgımda connectıon error dıyor kontor yuklemeden oncede aynı seyı soyluyordu telefon cekıyo ama onunla ılgısı yok sanırım. kontor yukledıkten sonra maılde geldı ama anlamadım ınternetten yukledıkten sonra yenıden onaylamak ıcın bı seyler mı yapmak lazım... acıl olarak cevaplarsanz cok sevınırım
Merhabalar. Benim de bir sorum olucakti. Ben gecen sene sirketin bana verdigi at&t kartini bu sene de kullanmak istiyorum. Icine 15$ yuklettiricem ama acaba 1 sene aradan sonra hala aktif midir bilmiyorum? Ayrica dunya telekom hesabima ulasamiyorum, benden customer id ve billing address istiyor ama ben onlarin ne oldugunu unuttum ve mail kutumdan da silmisim. Sifremi unuttum secenegine tiklayinca da sayfa goruntulenemiyor. Acaba ayni isim, kredi karti ve telefon numarasiyla yeni bir hesap acsam sorun olur mu? Simdiden tesekkurler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks