bavulumu nerde tartacagım ya evde tartı da yok olsa bile nasıl güvenembunu da mı biz çözecez demeyin acemiyim
![]()
bavulumu nerde tartacagım ya evde tartı da yok olsa bile nasıl güvenembunu da mı biz çözecez demeyin acemiyim
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Baskülde tartabilirsin![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bu matematik işlemi hayat kurtarırthy ne guzel 500 kilo götürüolar benim bi kotum 45 kilo napacaksak
tartı aldırayım babama bi tane. olmadı eczanelerden tarttırırım
![]()
hahahelbiselere ayrı uçak çoraplara ayrı helikopter donlara da uçan balon kiralayalım
süper fikir
![]()
donsuz olmaz o zaman çorapları ucan balona koyalım havalana havalana gelirler koku moku kalmaz![]()
ordada bi taşıt kantarcısı bulurum zaaarbi gidek de gelirken allah kerim
![]()
bi yol söyliim şimdiden,
wall-marttan bir tane tartı alıyorsun aynı matematik işlemini yapıyorsun sonra wall-mart'a gidip iade ediyorsun paranı geri alıyosun( bizim kaldıgımız yerde kimsede bulamadıkta ondan böyle yaptık )
Bu arada o matematik işlemi çok basit ama nasıl yardımcı oluyor demiişte matematikçiyim bende ondan aklıma geldi belkide
![]()
7-8 çift iç çamaşırı, 10-12 çift çorap, bol bol penye-şort, en fazla 2 kot. belki bir yazlık elbise. olası soğuk günler için de montumsu bişi. en fazla 12 kilo falan eder. makyaj malzemesiydi, föndü ıvırdı zıvırdı anca 23 kilo eder. bavulunu kıyafetle doldurup taşırma bence. zaten orada onca alışveriş yapacaksın. beyin bedava neden hamallık edesin ki? . tartmakla falan da uğraşmana gerek yok. uçuşa hazırsın! mutlu uçuşlar dilerim!
neyse sizinle iç çamasırı çifti teki tartısmayacagım herkesin kendi tercihi bazıları tek severneyse halledeceğim bir sekilde anlaşılan o ki bendeki beyin bedava değil
![]()
ya kusura bakma geyiğe daldık belki ama seviyesizlik yapmak değildi amacımız rahatsız ettiysek yazdıklarımızla affola.. Biraz rahat yazıyor olmamız ve gülmeyi sevmemiz sebep olmuştur bu mesajlara artniyet yoktur.
ayrıca gerek tartma olayı olsun gerek diğer konularda tecrübelerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. bunları yaşadık görduk ki yardımcı olmaya çalışıyoruz. emin ol bizde de ilk zamanlarımızda beyin bedava değildi.
kesinlikle!!!![]()
Yalnız arkadaşlar burada yoğunluk falan filan derken benim alanıma girmişsinizben hemen kargoyla o arkadaşlara bir dansimetre gönderiyorum ve o şekilde taşan su ve formülle uğraşmıyorlar
ama sonrasında da dansimetreden çıkan sonucun önüne 1,0 eklemeniz ve çıkan sonucu valizin ağırlığına P.V=n.r.t ile eşitlemeniz sonrasında da valizin ağırlığı ve hacimini bulabilirsiniz
sonrasını yazmıyorum bile çünkü işin içine basıncı da soktum bunun için valize üstten belli bir kuvvet uygulamak lazım.
ya evet bunlara hiç gerek yok lanet olsun götürmüom bişi 2 tane çorap alıp gidecem.değiş değiş giyecem 3 ay
![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks