agustos 20 den sonra sezon biter galvestonda eylule kalmaz
agustos 20 den sonra sezon biter galvestonda eylule kalmaz
LIVE IS LIFE
3 gündür Galveston dayım. Hava gerçekten çok sıcak. Bisiklet aldım daha az terlemek içinÇalışacağım yere gidip application doldurdum 1 hafta beklememi söylediler. Haftasonu yanıt alırım. Pazartesi de işe başlarım. 14th Street 424 nolu dairedeyim yabancı öğrencilerle kalıyorum posta kodu 77551. Görüşmek isteyenlerle haberleşelim.
Yarın Türk biriyle tanışacağım dedim evdekilere. İlla gelsin burada kalsın, Türkçe öğrenmek istiyoruz diyorlar, özellikle Arnavutlar çok istiyorSizlere söylemek istiyordum birlikte kalabiliriz diye ama evi ben ayarlamayınca gelip hazır bulunca teklif edememiştim. Ev 2 katlı, gayet geniş ve çok güzel bir ortam var. 5 kişi kalıyoruz 1 Amerikan, 2 Arnavut, 1 İngiliz, 1 Türk (ben)
Fıkra anlatmıyorum evde kalanlardan bahsediyorum. Mutfak, ocak, buzdolabı, salonda play station-3, internet, lcd televizyon, 2 banyo, 3 oda
Şu an aklıma gelenler bunlar. Adres 14th Street, Post Office Ave kesişiminde 424 nolu daire. Bu arada kira toplam 1200 dolar. Yani gelecek olan kişiyle birlikte kişi başı aylık sadece 200 dolar
![]()
Valla ev iyiymiş, fiyat olarak da gayet uygun... Ben ayarladım zaten ama görüşebilirz her zaman adada. Sezon başladı mı adada? durumlar nasıl?
Yavaştan hareketleniyor ada. 1 haftaya kalmaz başlar sezon diye tahmin ediyorum. Tabi ben ilk kez gelen biri olarak söylüyorum bunları, durumu daha tecrübeli arkadaşlara devredelim. Sen nerede kalıyorsun ve çalışacağın yer nerede ? Ben de görüşmek isterim her zaman. Hatta işlerimiz yoğunlaşmadan bu aralar görüşsek daha iyi olur![]()
Ev için teklifte bulunmuştum ama kimseden ses çıkmadı. Özellikle bu sene Galveston'a gelen kişi sayısı fazla ama demek herkes kalacak yerini ayarlamış, ne güzel. Evdeki yabancılar da arkadaşın ne zaman geliyor diye soruyor, ben de birkaç güne belli olacak dedim. Artık 2 gün daha idare edebilirim belki gelen olur diye yoksa İranlı biri var yeni geldi şu an geçici olarak kalıyor ve kimse gelmezse mecburen o kalmaya devam edecek. Çünkü evdekiler onu pek sevmedi illa senin Türk arkadaşın gelsin diye ısrar ediyorlar. Eğer ihtiyacı olan varsa mesajını bekliyorum. Son 2 gün...
Ben 14ünde orada olacagim. Olympia Grill'de calısıcam. Ben ev ayarladım arkadasla ama belki baska bi ilgilenen cikar.
Eve 1 iranlı geldi ve 6yı bulduk. Malesef yer kalmadı ki zaten kalacak yer sıkıntısı olan da yoktu![]()
Çalışacağımız yerler çok yakın 1 sokak var sadece. Ne görevi yapacaksın orada, saati ne kadar ?
Server olarak çalışacağım insallah, serverların saatliği 2$ civarı + tip var tabii.
yazın napıciiz pişiciiz burda
Yaza gerek yok şu an pişiyoruz zaten. Ülkemizde dedikleri gibi yumurta koysan pişecek hesabıKremler filan hikaya bu sıcağa dayanmıyor, kıyafet desen çıkarken yanına 2-3 çeşit alıp uygun yerlerde değiştirmelisin
Denizi çok kirli, yosun var çok fazla. Nerede benim akdenizim
Sanki şikayetçiymişim gibi sıraladım ama artık zamanla iyi özelliklerini de görüp yazacağız, vazgeçmek yok
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks