Alıntı jesuscane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sorma dostum adamlar amerika'da yasal olarak bulunma tarihini geçtiği zaman neyle karşılaşacağımı söylemediler, arkadaşlarla sohbet esnasında fark ettik durumu. bu yüzden 100 euro verdim tarih değişikliği için. bir de pişkince "ne olmuş ki, niye bu kadar büyütüyorsun işte geldin ve değiştiriyoruz tarihi" diyor, ben hayatımda bu kadar aymazlık görmedim. eğer fark etmemiş olsaydım ne olurdu? tabii bunun cevabı yok. Ulaşım konusunda ise los angeles havaalanına(lax) indikten sonra 3 numaralı big blue bus'a binip victoria avenue'de incekmişim, kalacağım yer hostel california. Ben kafama takılan yerlerde senden yardım isterim =) saolasın
bazen öyle şeyler duyuyorum ki harbiden aklım almıyor...seni oraya gönderen şirketin çalışanı bazı şeyleri bilmeli.mağduriyetler neden bu kadar fazla?işte bu yüzden....kaldı ki sen yasal süreyi aşmıyosun.J1 vizesinde 1 ay travel dönemi olduğunu herkes bilir...ha,eğer kalırsan ne olur? söyleyim:fazladan 180 güne kadar kalışlarda 3 yıl, 180 üzerinde ise 10 yıl ban yersin.(tekrardan vizeye başvururken) ve ülkeden çıkarken kimse sana birşey söylemez...sen yanlış birşey yapmadığın sürece kolundan tutup deport da etmezler zaten...kaçak kalanların çok sayıda olmasının nedeni bu...

evet,3 numaralı otobüs en mantıklısı.tabi havaalanından çıkınca Sepulveda Blvd üzerinden bineceksin...6-7 millik yol zaten.taxi bile çok tutmaz...
Yalnız senin hostel Lincoln Blvd üzerinde gözüküyor,umarım doğru anlamışımdır...