Arkadaşlar benim her gün kullanmak zorunda olduğum bir ilaç var ve ayrıca yanımda ağrı kesici grip ilacı da götürmek istiyorum,giderken havaalanında bir sorun olur mu?
Arkadaşlar benim her gün kullanmak zorunda olduğum bir ilaç var ve ayrıca yanımda ağrı kesici grip ilacı da götürmek istiyorum,giderken havaalanında bir sorun olur mu?
çok teşekkürler arkadaşlar kafama takılıyordu bayaa
ya admlar uçak kaçırmadan felan tırstıkları için uçağın içine alınan mazlemelere çok dikkat ediyorlar mesela amsterdamda havalimanında gezerken bi köpek üstüme bi atladı ağzı bağlıydı ama köpek koklayıp durdu beni kadın polisin köpeğiymiş sonra polis dedi eroin kokain için diye polise bi sopa koklattı sonra köpek bidaha kokladı beni tmm gidebilirsin dedi sonra
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
arkadaşlar bu arada soğuk algınlığına iyi gelecek tylol hot tarzında ilaçlar ve aspirin ağrı kesici gibi şeyler götürmenizde fayda var.
Ben valize atmayı düşünüyorum. haberiniz olsun![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
evet arkadaşlar ufak tefek ilaç götürün mutlaka...uğraşmayın orda...birde bazı sıvıları poşetlerle el bagajlarına alabiliyormuşuz ama hiç uğraşmayın direk valize koyun...benim gibi 2 krem bir çakı yüzünden uçağı kaçıracak duruma gelmeyin![]()
sırt çantamı el çantası olrk almıştım, onun içine ilaç koydum bir sürü.Belki lazım olur diye reçetelerini de aldım yanıma ama bakan olmadı.
ağrı kesici,burun damlası,bir de bu tylol tamamdır heralde.
kayhan,kremleri mecburen feda ettim(verdiğim para içime oturdu gerçi) ama çakının hatırası var dedim (çakı+bira açacağı) adamlar ya verir geçersin yada çakıyı kırarız baştan kontrole alırız dediler benimde inadım tuttu,çakıyı kırıp kontrole bir daha girdim;sonra çantayı birdaha aradılar (kremler bu 2.kontrolde çıktı işte,ondan vakit kaybettim) kapıya geldiğimde uçağa alımlar başlamıştızor yetiştim valla...bilette bile çift paraf var,hatırladıkça sinirleniyorum
bu sene hiç birşey götürmeden sanki iç hatlardan 2 adım mesafeden gelmiş gibi gitmeyi planlıyorum![]()
arkadaslar sirt cantasina baska ne doldurabiliriz mesela ben bikac pogaca dusunuyorum sorun olurmu![]()
Sırt çantasına kesinlikle yiyecek ve sıvı bişey koymayın.Poğaça falan onları çıkartırlar.
""Let the game begin""
hee tmm ozaman![]()
beyler traş makinesi tamamda jilet ordada var yani götürmeye değmez uçakta yemek sınırsız zaten ya bi ton para veriyorsunuz bi zahmet versinler yemeği bu arada yabancı firmalarla uçanlar bilet alırken müsliman menüsü diye belirtin süper yemekler geliyor ama önceden kesin söylemeniz lazım
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Ya bu ilaç konusu benim de kafamı çok karıştırıyor.Her gün almam gereken bir ilacım zaten var, üstüne bir de migrenim var.Ağrı kesici ve migren ilacı ihtiyacım çok sık oluyor.Mide ilacı ve grip ilacı da alınması gerekenler arasında benim için.Ufak bi çantaya koyup götürmeyi düşünüyorum.Umarım sorun çıkmaz.Ben ilaçlarım olmazsa ölürüm valla![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks