Konu asdfghj tarafından (30-05-2011 Saat 12:10 AM ) değiştirilmiştir.
bnde twiter yok ama gayet mantıklı tweet atmak atılıosa tabi koskoca obama bu![]()
diğer arkadaşlarda bu gece mail atarlarsa ii olur![]()
umarm sadece ikimiz atmayız MİLLET NERDESİNİZ![]()
burdayız![]()
twit atsaydik iyi olurdu da twetter da hesabimiz yok bea![]()
https://twitter.com/signup hemen burdan 2 dkda aliyosun
bu da direk cia https://www.cia.gov/cgi-bin/comment_form.cgi![]()
benim var twitterım atarım hepiniz adına ama biraz bekleyelim bikaç günonu da sora yaaprız hatta @watkenaydu ve benim cia'ye mail atma planımız var
ben attım mailimi dostlar![]()
bnde attım bakalım sonuç ne olacak
bende attim bakalım da beni terslemesinler senin daha 15 gün olmus diye![]()
her gün yeni birşey öğreniyorum bu name check hakkındamesela x tarihinde vizeye giren birisinin name checkinin konsolosluktan yetkili makama bildirmeleri 2 hafta sonra ya da 1 ay sonra olabiliyormuş. yani siz name cehck başaldı sanıyorsunuz ama halbuki işlem hiç başlamamış..
nerden öğrendin bunu ?? !! keşke hiç sölemeseydin![]()
oh my gosh ! :O diyecek başka söz bulamıyorumvay be bu konu 10 sayfalık olmuş, içimizdekileri kustuk rahatız
![]()
Konu asdfghj tarafından (30-05-2011 Saat 04:04 PM ) değiştirilmiştir.
Dostlarım bu konuyu ben açmıştım, benim vizem geldi, umarım sizinki de çok geç olmadan gelir, sadece amerikan konsolosluğuna sövdüğünüzle kalırsınız. Çok sinir bozucu bir durum gerçekten..
inşallah dediğin gibi olur. daha kötüsü danışmanım sanki ben kesin gidiyomuşum gibi çalışcağım yere ulaşım için mail atmıştamam o mail toplu geliyo zaten ama mail kutusunda görmek çok kötü
![]()
işin kötüsü hergün güncellenen liste 2 haftadır 2 kere güncellendi ondada 3 kişi girdi. acaba toplu yayınmı yapcaklar bu sıralar![]()
3 hafta sonra numaram açıklandı, pasaportu gönderdikten bir hafta sonra da vizem geldi.
soyadımla beraber 3 ismim var ve 3ü de türkçe teşekkürler anne teşekkürler baba
isim soruşturmasına takılan arkadaşlar için üzülüyoruz o ayrı konu...
Yok arkadaş liste güncellenmiyor bile. Umut katsayımız gittikçe düşüyor![]()
ARkadaşlar 1 haziran güncellenmiş.. Durumlar nasıl..? varmı isim soruşturmasını atlatan.. Benim hala numaram yok malasef..
BEN ARTIK BU MAL KONSOLOSLUĞUN B.KTAN SİTESİNE GİRMEK İSTEMİYORUM !siteye girip bakanlar güncellendiğinde buraya yazabilir mi ? foruma girerim dha iyi
![]()
bu cuma tam 8. hafta olacak![]()
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)
Bookmarks