arkadaşlar 14 haziranda istanbuldan frankfurta ordan da jfk ye ucuyorum.benim sorum şu; biletimde frankfurta varış saatim 16:00 olarak gözüküyo new york ucağım 17:05 te ve frankfurtaki son check in ise 16:25 yazıo yetişebilmem ne kadar mümkün sizce?
arkadaşlar 14 haziranda istanbuldan frankfurta ordan da jfk ye ucuyorum.benim sorum şu; biletimde frankfurta varış saatim 16:00 olarak gözüküyo new york ucağım 17:05 te ve frankfurtaki son check in ise 16:25 yazıo yetişebilmem ne kadar mümkün sizce?
yetisirsin aktarma ucuslarda oncelık verırler aktarması olana ancak oradaki gorevlılere bunu ayrıca belırtsen daha ıyı olur sıkıntı olacagını sanmam.
benim de sürem kısıtlı makro bir şey sorabilirmiyim? şimdi ben ist. bula ank. dan thy ile gidip ist.dan yine thy ile washinton a gideceğim ve bileti tek bilet olarak kestim şimdi ben ankara da check in e gittiğimde bana 2 uçuşun da boarding pass ini vereceklermi yoksa ist. da iç hatlardan dış hatlara geçip orada yine mi check ine gidip boarding pass alıcağım?
25 dk içinde yetişebilirim yani check in e cok saol kafama cok takılmıştı
Kardeşim sen frankfurtta check-in yapmıyacaksın ki. frankfurk ucağından inip new york uçağına bineceksin. check-in sadece istanbulda yapacaksın, sana iki tane boarding pass dedikleri bilet vericekler. birini istanbulda ucağa binerken göstereceksin. diğerini frankfurtta..
istanbuldan çıkarken bütün uçuşlarınızın check inini yaptırabilirsiniz 1 saat sürede yeterli valiz felan taşımayacaksın ineceksin diğer uçağı bulup bineceksin bu kadar
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
teşekkürler
hepsi ayni firmaysa gerek yok.Eger ayni havayoluysa direk olarak ilk binis noktandaki boarding pass gecerlidir zaten ve ucagi kacirmazsin eger asiri bir rotar olmazsa cunku ayni firmaysa ucagin rotarli kalktigini biliyorlar isminizi okuyarak sizi flash pass dedikleri sekilde ucaga gorevliler yetistiriyor.Eger ayni firma degilse o zaman en basta aldigin boarding pass gecerli olmayabilir cok dusuk bir ihtimal de olsa o zaman check in den bir boarding pass verirler ama zaman kaybin olmaz yine tabi ki gecen seneki sacma salak cantada bomba var mi yok efendim cantani kim hazirladi falan gibi sorular olmazsa![]()
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
peki ankaradan çıkarken istanbuldaki uçuş içinde sabiha gökçen de check in yapabilirmiyiz?
Arkadaşlar check in sadece 1 kere yapılır. oda ilk biniş yerinde yapılır. ilk biniş yeriniz ister hakkari olsun ister istanbul olsun farketmez. .isterse 20 aktarmanız olsun10 farklı havayolu firması kullanın yine farketmez. fakat biletiniz kombine değilse yani uçuşları ayrı ayrı aldıysanız havayolu firması aynı olsada her aldığınız uçuş için uçağa bineceğiniz yerde check in yaparsınız. Bavullarınızıda uçuşunuz iç hatlardan dış hatlara geçiyorsa bagaj bölümünden alıp havayolu firmanızın dış hatlar bölümüne gidip teslim edersiniz. dış hatlardan iç hatlara geçiyorsa yine bavullarınızı dış hatlardan alıp iç hatlara teslim edersiniz.. örneğin ankara ny uçuşunuzda bavulunuzu istanbulda iç hatlarada teslim alıp dış hatlara verirsiniz...
birde bu check in muhabbetinde,ucustan 1 gun once internetten yapip koltugu falan kendi secme sansimiz varmis galiba,tam olarak bir bilgim yok bu konuda ama...
lufhansa lazim bana![]()
bugun thy ıle gorustum moody nın check ın ıle soyledıklerının hepsı gecerlı fakat ankaradan cıkıs ıstanbul aktarmalı amerıka ucuslarında ucuslar baglantılı oldugu ıcın bavulu ıc hatlardan dıs hatlara tasıma gbı bı durum soz konusu degıl dedıler otomatık olarak bavullar aktarılıo dedıler bılgınız olsun arkadaslar
ben de istanbul-frankfurt-new york aldım lufthansadan 3-4 ay öncesinden frankfurt-new york arasını internetten check-in yaptım ama ist-frankfurt açık değil son gün açılacak herhalde
arakadaslar bi sorum var cevaplarsaniz seviirim
simdi ben istanbuldan virginia ya gidecegim, once ney york sonra norfolk, check in i butun seferler icin istanbuldami apiyoruz yoksa her ucusun kendi havalanindami yapioruz??
delta ile ist-ny ve ardından ny norfolk seferi var sanırım. ben bu şekilde istanbuldan delta ile bir uçuş yaptıgımda istanbuldan tek biniş kartı ile binmiştim. sonra ny'a indiğimde valizlerimi alıp yeniden check-in yapmıştım. ve bir boarding pass te orada almıştım ve valizleri kendim geçirmiştim. ınternational flight'tan sonra domestic uçacağın için valizlerini alıp yeniden check-in yapıp valizleri yeniden vermen gerekicek.
Garanti olsun diye sen istanbulda check-in yaparken sor valizlerimi alıcam mı diye. sistem falan değişmişse belki farklı bir durum vardır ama ben gittiğimde böyleydi deltanın sistemi.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
benim dönüşte iki uçuşum arasında 40 dk süre vardı ve yetişmiştim =) inişim 13:20 gözüküyordu ve gerçekten de o saatte indim,diğer uçağa binişim de 14:00 dı.Bavullara priority kartı yapıştıran Amerikalı görevli yetişebileceğimi pek sanmıyordu, iyi şanslar dilemişti hatta ama başardım![]()
ben haziranin 11 nde ist dan amsterdam ordan detroit e gidecegim ordanda norfolk, eger istanbulda check in yaparsam amsterdamda valizimi alma zorunlulugum varmi yoksa sirketmi ilgelinio diger ucaga goturmek icn, yoksa istanbulda veripte detroittemi alirim??
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
15.40 gibi orda olursun belkide daha erken.. Sorun olacağını sanmıyorum
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
tesekkurler![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks