hocam yazsana buraya birlikten güç doğar bende atayim bir mail![]()
hocam yazsana buraya birlikten güç doğar bende atayim bir mail![]()
madem bi gün saat belirleyelim atalım mail birlikten kuvvet doğar![]()
bence obamaya tweet atalım![]()
yarın gece " NIV_Istanbul@state.gov" adresine mail atıyoruz arkadaşlar ! bi işe yaramicak ama tepki olsun işte diyemaili yazıcam buraya standart bi mail olsun diye
siz de boşlukları kendinize göre doldurun![]()
Dear Madam/Sir
I applied J-1 non-immigrant visa through my work and travel agency.
My interview date was on ....... (bnmki 8th April mesela)
It has been ... weeks that I have been waiting for name check process.
I am worried because my flight is on .....
My reference number is ....... I will appreciate if you could inform me about the duration of the process by email.
Thank you in advance
Respectfully yours
Surname, name: ...,...
Date of Birth: ay/gün/yıl![]()
baslıga to whom it may concern
yamanız daha iyi olur
s.a arkadaşlar. Bende 21 Nisan günü vize görüşmesine gittim. Aynı sizler gibi bende isme takıldım. 5 arkadaşımla birlikte Wiscansın'a gidicez. Diğer 4 arkadaşım vizeyi ve uçak biletlerini aldılar. 22 Haziran da gidicekler. Ben ise kara kara düşünüyorum. inş. en yakın zamanda bizlerde vizeyi alırız. bu toplu mail olayına bende katılmak istiyorum![]()
Maili türkçe atın.O mailleri Türkler okuyor![]()
Arkadaşlar ben mart ayında vizemi aldım. Bende bu pembe kağıt olayına takılmıştım ve 6 günde hemen çıktı benim ki. Ama gidecek arkadaşlar sorun yapmasın. Biletlerini falan alsınlar. Eğer daha önce Amerika'ya gitmediyseniz veya gidipte suça karışmadıysanız zaten çıkıyor sıkıntı olmuyor. Ayrıca o pembe kağıt size geçici vize verildiğini gösteriyor. Onu gümrükte ki görevliye söyleyip ülkeye giriş yapabilirsiniz. Ama vize numaranız site de çıkınca Türkiye'ye kargoyla yollamanız lazım vize basılması için ve sonra yine Türkiye'deki bir adrese gönderiyorlar. Sonra o adrestekilerin sizin Amerika adresine yollamaları gerekiyor. İş gününüz yaklaşıyorsa sponsor firmanızla konuşun ve gidin derim. Herkese iyi yazlar umarım güzel bir yaz geçirirsiniz. Bu arada ben Wisconsin Dells'te Wilderness Resort'te çalışacağım. 13 Haziran'da başlıyorum. Gelecek arkadaşlar varsa görüşebiliriz.
asdfghj arkadaşım. ben öyle biliyorum ama sen yine de bir araştır.
Tempus arkadaşım öncelikle yazını yazarken düzgün cümleler kur bana karşı, ondan sonra da ben niye öyle söylediğimi açıklayayım. Vize görüşmemde ki görevli bana öyle söyledi. Biz sana geçici vizeni verdik. Ama diğeri için beklemen lazım dedi. Numaran çıkınca yollarsın belgelerini dedi. Madem ülkeye giriş izni yok niye geçici vize veriyorlar. Türkiye'de kalabilmem için mi? Kendi ülkemde vizeyle mi kalıyorumneyse yine de Tempus arkadaşım iyi biliyor o sıkıntılı değil ve element uydurmuyor. Onu dinleyin...
olay anlattığım gibi oldu ama ben yalan söylüyorumdur. boşverin beni. hayatım da yalan söylemedim bunu da belirteyim. ben sadece bana söyleneni söyledim. ama yanlış anlamış olabilirim. ama yalan söylemem bir taraflarımdan uydurmam emin olun...
Bir pembe kağıt mağduru..
21 nisanda vize görüşmesinde pembe kağıt aldım bende.. Diğerleri gibi beklmekten sıklıdım ve bir an önce sonuçlansın istiyorum.. Arkadaşlar mail atma kararı almışlar.. bende bu kervana katılmak istiyorum![]()
yanlış olmuştur ozaman. size kolay gelsin. dediğim benim ki 6 günde çıkmıştı. inşallah bir sorun yaşamazsınız.
arkadaşlar 3 saat sonra mail atıyoruzz !!!!![]()
@asdfghj
NIV_Istanbul@state.gov bu adres hatalı büyük harfleri küçük harf mi yapcaz acaba? konsolosluğun sitesinde mail bölümü var bn geçen sefer ordan atmıştım ordan mı atsak yada adresi doğru bilen varsa versin normal mail atalım.
kopyalarken öle olmuş kusura bakma[ niv_istanbul@state.gov ]. Bu adrese atıyoruz çünkü bu "non-immigrant visa" bölümü,bana ordan cevap geldi direk. tabi cevap bi b.ka yaramadı ama olsun
email adresinin altı çizli olduğu için belli olmuyo sanırım, niv ile istanbul arasında alttan tire var _
![]()
Konu asdfghj tarafından (29-05-2011 Saat 10:56 PM ) değiştirilmiştir.
tamam önceki halinde büyük küçük harf uyumsuzluğu vardı da ondan dedim ozamn bu gece 00:00 da atıyoruz mailleri belki bişe olur yani inş...
Şu anda 19 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 19 misafir)
Bookmarks