özgür kalel yaz adamım kesin çıkarım![]()
özgür kalel yaz adamım kesin çıkarım![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
bilmem yardım ettiklerime sormak lazım karsılıgında birşey almısmıyım![]()
bu forumda yardım eden insanların kaçı bir karşılık karşılığında yapıyor bu işi acaba ?bence makro'da diğer bir çok bilgili arkadaşımız gibi tamamen karşılıksız, ilk defa gidecek olanlara ışık tutmak ve kendi yaşadığımız zorlukları yaşamamak adına burada bilgilerini paylaşıyordur.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
makro yazıları okudum ben bile duygulandım walla bende teşekkürü bir borç bilirim hacı allah yolunu daima açık eylesin...
FORZA ES-ES
alaska konusu olsun, vize görüşme heycanımı bastırma olsun, bilet bulma konusu olsun aklıma gelcek her konuda bıkmadan her soruma cvp verdin makrooo çok teşekkürler..hakkın ödenmezii watlar sana
)
i'm lovin it...i think everbody must be respect to u about wat...dude...
4ever ozgur...
makro hazır, hedef 2011 alaskapüskevit olur ama kremelı olsun
tabi kardeşim ne demek. ya kusura bakma unuttum senin iş durumu ne oldu. var mı gelişme ?
bende sana teşekkürü bir borç bilirim Özgür abi![]()
when life gives you lemons, make lemonade
est kardeşim ne yaptım ki yayapmayın boyle 2*3 cumlelık bılgıler sadece
En çok teşekkürü ben etmek istiyorum Makro'ya !
İyi ki varsın ve iyi ki tanımışım seni![]()
Senin sayende WAT hakkında birçok bilgi edindim, ve senin telkinlerin ile kolay bir vize görüşmesine girdim..
Ve yine büyük emeğin karşılığında umarım ABD'ye ayak basıcam 10 haziranda)
Senin için herşeyin güzel olması dileğiyle..
Ferda.
OMGThemis sen Ferda mısın ? Ohaaaaaa. Sen ne kadar sevindiysen bende o kadar sevindim vize almana inan Ferda....
valla bende makroya teşekkürü borç bilirim. self placement hakkındaki tüm bilgilerimi ona borçluyum![]()
bende bu forumu ilk takip etmeye başladığım günden beri makronun tecrübelerinden oldukça faydalandım...teşekkürler makro!!!![]()
ben de teşekkür ediyorum hadi güle güle git güle güle gel hayırlı watlar![]()
ferdaalkışlarla yaşıyorum
saksı değilim ben en çok teşekkürü ben edicemvalla ne yalan söyleyeyim siteye üye olma sebebim diyebilirim makro için(hangi firmayla gttiğini hep merak etmişimdir bi türlü öğrenemedm o ayrı mesele
) vize görüşmesinden tut gümrük işlemleriyle ilgili çok güzel şeyler paylaştı saolsun. tabi diğer arkadaşlarında emeklerini unutmamak gerek
herkeşlere iyi watlar
ben de teşekkürümü iletmek istedim. özellikle ds kağıdımda yaptığım yanlışlıkla ilgili sordugum sorulara hızlı ve doğru cevaplar vermişti içimide rahatlatmıştı saolasın iyi yolculuklaar =)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks