birinin 9. haftada açıklanmış hem daha çok zamanın var daha şanslısın
tabi inş bu hafta açıklanır da strese gerek kalmaz
birinin 9. haftada açıklanmış hem daha çok zamanın var daha şanslısın
tabi inş bu hafta açıklanır da strese gerek kalmaz
slm arkadaşlar ,18 mayısta vize gorusmesıne gıttım ve bende pembe kağıt magduru oldum ,isim taraması heralde konsolostukta gorustuğum adam korkmana gerek yok 2-3 haftada hallolacak dedı hatta sonunda ıyı yolculuklar dedı ama 6 ay muhabbetını duyunca tırstım ,biletımı 18 hazırana almıştım yalan olmasından korkuyorum boyle bır durumla karşılaşmış olan arkadaslar varsa bu surecın ne kadar surduğunu soyleyebılırlermı
Konu s_m_t tarafından (19-05-2011 Saat 09:28 PM ) değiştirilmiştir.
banada korkmana gerek yok 2 haftaya belli olur dedi ama insan bekledikçe belirsizlik canını sıkmıyor değil
yahu arkadaşlar şu isim misim sorunu yani belliki %99,9 hatalı çıkıyo, yani zan altında kalanlar aslında masum dimi? o zaman amerika, güzel kardeşim adamı gönder gitsin bi sorun çıkarsa yakasına yapışırsın ztn, yada sabıka kaydı maydı herşeyi temiz ztn.sırf 5. dünya vatandaşı muamelesi yani.
watkenaydu arkadaşım , ne zaman vıze gorusmesıne gıttın ne kadardır beklıyosun tamam elın amerıkalısına guvenılmez ama bılıyosun el mahkum......,
ben daha bu çarsamba gırdım dusun yanı , 6 gunde donduler 3 haftada donduler dıyen var boyle uzayıp duruyo.... insallah hazıranın ılk haftasına kadar hepımızın işi gorulur
Ben name check e takılmış ve dört hafta sonra vize almış birisi olarak, kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin derim. Sonuçta terörist falan değilseniz ya da ailenizde ciddi suçlara bulaşmış kişi ya da kişiler yoksa elbet sona erecektir soruşturma.
benimki sonsuza dek açıklanmayacak sanırım bu yaz ugandaya falan gidip wat yapıcam :P
numaran kaç hep beraber bakalım
Bu hafta açıklanacak bak gör. İçime doğdu.
107494 var bir tane. O sen olmayasın.
milli piyango numarası gibi
1047909 tek rakamla kacırdın 0 yerıne 4 olsa
arkadaslar bu gozunu sevdigimin listesi hangi gunler guncelleniyor bilen var mi :-)
her işgünü sabahı yenileniyor zaten üst kısmında yazar güncellenme tarihi
bugun 10 gun oldu beklıyorum , açıklansın artık şu numara 6 gundur guncellemıyo adamlar sıteyı , numarası açıklanan arkadaslar varmı
güncellendi yine yokuz. 14 gün oldu umutsuzluk sarmaya başladı
valla ya nedir bu işkence vazgeçelim diye bekletiyorlar :P ne zaman girdin vize görüşmesine sen ? (bu soruyu herkese soruyorum sana da sormuş olabilirm daha önce)
ben 2 hafta önce konsolosluğa mail atmıştım, cevap geldi bildiğimz şeyler yazıyodu. İŞlem devam ediyor işte bitince numaranız gözkücek falan filan.
acaba bekleyen herkes aynı maili aynı gün aynı saatte atsa konsolosluğa en azından böle bi tepki oluşturmuş oluruz isterseniz attığım maili buraya kopyaliyim sadece numranızı ve isimlerinizi değiştirip yollayalım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks