Foruma ilk üye olduğum günden beri sorularımı yanıtlayan onun sayesinde aydınlandığımız Makroklimanın gitmesine çok az kalmış. Ben de burdan bir teşekkür edeyim dedim gitmeden.
İyi watlar Makroklima. Desteklerin ve yardımların için teşekkürler.![]()
Foruma ilk üye olduğum günden beri sorularımı yanıtlayan onun sayesinde aydınlandığımız Makroklimanın gitmesine çok az kalmış. Ben de burdan bir teşekkür edeyim dedim gitmeden.
İyi watlar Makroklima. Desteklerin ve yardımların için teşekkürler.![]()
Est kardeşim ne demek.. İnşallah sneye aynen devam ederiz buradan. Gercekten cok tesekkur ederımCok sevindim.
forever makro .................
gaz verme maçaası. cağırırım kupakızını![]()
evet bende teşekkür ediyorum. Sayende aydınlandık bilgilendik alaska ordinaryusuBu arada bu alaska ordinaryusu lafı da nereden aklına geldiyse çok hoş...
![]()
deep wisconsinde sorun yaşarsan beni bul![]()
teşekkürler makrohatta ben seni facebookda eklesem nasıl olur?
bir arkadaşım da alaskaya gidecek ona da yardımcı olabilirsen çok iyi olur.
olur
özgür kalel
tamamdır ekledim teşekkür ederim.![]()
Girdiğim her konuda arkadasın mesaajı var boyle arkadaslara ihtiyac var cok iyi bilgilendiriyor..
teşekkür ederim. sende seneye inş yazarsın arkadaslara
Ben de çok teşekkür ederim.Gerek bilet konusunda gerek sorduğum sorulara sıkılmadan cevap verdiğin içinadamsın makro
![]()
kardeş gozuyle baktım hepinize yardımcı olmak istedim.
bende bir tesekkur bir borc bilirim bu baslik altindaGercekten makro benimde bu surecte sikilmadan soru ve sorunlarima cozum bulmaya calisti,ki sacma sapan sorularla kafasini sisirsek dahi
Tekrar tesekkurler makro iyiki varsin
![]()
bu forumda bir sürü arkadaşım oldu. bazıları ile yüz yüze görüşmek cay içmek yemek yemek nasip oldu. ins yeni arkadaslıklar edinmeye devam ederim
gerçekten teşekkürler makro.sorulara sıklmadan cevap veriyorsun herkese her konuda.tekrar teşkkürlerimi burdan iletiyorumface de ekliyorum bu arada sen.
![]()
tamam sen ekle. alaskada dikkat et kendine![]()
Ne zaman soru sorsam ilk cevap veren, ,ilgilenen kendisi oluyordu.Hayırlı yolculuklar, umarım dilediği gibi bir yaz geçirir.
Yapmayın adam ağlayacak şimdiBüyüksün makroklima.
evet ben de makroklimaya teşekkürlerimi borç bilirim. hem sorularımı cevapladoğı hem de uçak biletinde yardımcı olduğu için. büyüksün makroklima
herkes ucak bıletı dıye gorende ben aldım sanacak sıze sadece yerlerı soyledım ben
böyle başlıkların açılmasıda iyi oluyorbende teşekür ederim makro forumda baya bi iletilerini okudum çok faydası oldu
![]()
secret nerde burda
herkes gibi bende sana teşekkürü bir borç biLirim makro![]()
makro ne kadar çok sevenin varama gerçekten her konuda çok yardımcı oluyosun. ben de teşekkür ediyorum buradan sana
![]()
bende makroklimaya teşekkürü borç bilirim sorduğum sorulara hep cevap vermeye çalıştı teşekkürler makroklima hayırlı yolculuklar bol kazançlar![]()
elimden geldiğince. ama cok seyi bu siteden öğrendim zaten.
makroklima sen cok yasaaaaaa watın başından eksın olma![]()
evet yaa güzel bi başlık olmuş buteşekkürler makro..
bende TW ye teşekkür ederim
alaskada dikkat ederim kendime artıkama daha ekleyemedim seni face te ya bulmadım seni makroooo??:S
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks