Alıntı lvntbkdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
para transferi için bi kaç yer söylemişsiniz ama , forumda okuduğum kadarıyla burdaki herhangi bi hesabımızla , mesela ziraat yada iş bankası. ordan direk çekemiyomuyuz parayı kesinti olmadan? öyle bişey vardı sanki?
yani burdan ailemiz , atıyorum KYK nın kredi yatırdığı ziraat hesabımıza para yatırsa, ordan ziraat kartımızı kullanıp o parayı $ olarak çekemiyomuyuz?
ziraat veya herhangibir türk bankasının kartını orada herhangibir amerikan bankasının ATM sinden kuLLanabiLsin.. Yani içindeki parayı doLar oLarak o günkü kurdan cekersin.. 1-2 dolarda kesinti yapar ama tam nekadar kesiyor biLemiyorum.. Birde usa de kartını takınca atm ye içinde kac dolar olduğunu göremiyorsun.. Yani 200 tl varsa içinde tahmini 120 dolar falan var diye düsünüyorsun net miktarı göremiyorsun ama para cekebiLirsin..
Alıntı kaanmert92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok yararlı bi konu olmuş emin ol gitmeden yazını ezberlicem bu sırada üstad sorularımı mesaj attım sana yardımcı olursan sevınırım (:
Cevap vericem merak etme
Alıntı creative-xxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle merhabalar.. mesaj yazamıyorum yeni üye olduğum için buraya yazayım dedim.. ben 20 haziran da williamsburg te IHOP 2027 de hostess olarak işe başlayacağım.. orada çalışacak arkadaşlar varsa burdan irtibata geçmek istiyorum kendileriyle.. ya da daha önce burda çalışmış birileri varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim..
Bu soruna Amadeus35 cevapLasın
Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@cimbomlu o değil de sen busch gardens'a gelmeden haber ver bana.TW Virginia buluşması yapalım
Haber vericem zaten merak etme