Alıntı lvntbkdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işte bu ! 4/4 lük bir cevap oldu şimdi. haklısın kafam çok karışmış olabilir ama tekrar tekrar okudum ilk sayfadaki şeyleri. genede böyle bi sonuç çıkarmamıştım o zaman uğraşırız nolcak. yani mesele amazon değil zaten, diğer ne biliyim apple store yada dell shop falan kendi online siteleri. apple hariç diğerlerinin bi çoğunda indirim kupon kodları kullanabiliyosunuz.internette biraz aranınca çok cazip şeyler çıkıyo. (mesela şu sıralar dell için 350 + 150 olmak üzere 500$ lık indirim kupon kodu var). 500$ için uğraşmaya değer bence..

peki bu kadar uğraşmadan sonra %100 sonuç alabiliyomuyuz? yani olay sadece bizim uğraşıp uğraşmamamızamı bakıyor?
Diğer siteLerde durum ne biLmiyorum ama amazon güvenLik sebebiyLe hesabını donduruyor.. Bir eLektronik mağazasını aramıstım bunun üstüne babamın kart numarasıyLa onLine aLısveriş yapıcam sorun oLmurmu dedim 1000 doLarın aLtında ise oLmaz üstündeyse iLk etapta onayLanmaz bankadan yazı istenir dedi kadın teLefonda.. WaLLa benim hesabım acıLdı %100 sonuc aLdım ama dediğim gibi ben tr ye döndükten sonra acıLdı işime yaramadı.. Bi arkadasında bLoke oLdu ama o uğrasmadı Dediğim gibi 1 hafta-10 gün kadar sürebiLir.. O yuzden aLısverişini bnm gibi son dakkaLara bırakma