slm arkadaşlar.. ben virginia beach de iş ve kalacak yer arıyorum.. yardımlarınız ve tavsiyeleriniz nelerdir?.. şimdiden teşekkürler..
slm arkadaşlar.. ben virginia beach de iş ve kalacak yer arıyorum.. yardımlarınız ve tavsiyeleriniz nelerdir?.. şimdiden teşekkürler..
iş bulmak için gideceğin tarih çok önemli.. şimdi gitsen iş bulabilirsin ama 1 ay son çok çok zor... duymuşsundur belki.. VB wat öğrencilerin en çok tercih ettiği bir yer.. geçen sene pek çok kişinin işsiz kalıp parası bittiğinde döndüğüne şahit oldum... rus watçıların okulu bizden erken bitiyor önce onlar gidip iş konusuna bir el atıyorlar... ardından türkler azerbaycanlılar hatta çinliler bile geliyor
konaklamayla ilgili link : (( http://www.turkishwat.net/tanisalim-...tml#post132460 ))
abi bu sene 2. defa gidiyorum geçen sen virginia beach'e gittim hani gördüklerim yaşadıklarım ışığında cevap verdim.. bu senede minnesotaya gidiyorum.. self konusunda sana yardımcı olabilecek daha tecrübeli arkadaşlar bulmalısın mesela : break.. ( Work and Travel - Profil Bilgileri: break )
@ icebox sen ne zmn gidip ne zmn dönüyorsun _ ?
Ben de 30 ağustos ta virginia da olacağım.19 Ocak a kadar oradayım.Görüşmek isteyen olursa buradan yazışalım.Yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks