İlgilenmiyorumu işaretliyor ve kız arkadaşlar için de "Amerika'da erkek nasıl tavlanır?" başlığı açılmasını talep ediyorum.
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
İlgilenmiyorumu işaretliyor ve kız arkadaşlar için de "Amerika'da erkek nasıl tavlanır?" başlığı açılmasını talep ediyorum.
valla arkadaşlar 8 yıldır Kuşadasında çalıştım birçok amerikalı kız gördüm hepsi şimarık sanki dünyayı onlar yaratmış. Ama Ruslara gelince birşey diyemem Rusya da olmadan Türkiyede ayrladığım kızın 5 katını ayarladım mail.ru sağolsun Rusyada olsaydım bide ne olurdu bilmem
Maaşınızın yarısını onlara yedirdiğiniz sürece Rus ve Ukraynalı kızlarla gayet güzel bir biçimde takılabilirsiniz =) Bizde çok Türk erkek arkadaş vardı, çoğu fazlaca maddi yatırım yaptılar kızlara ama sadece biri zaferle döndü vatana
dogru mecralarda bulunmak yeterli bence...ekstra bir caba sarfetmeye hic gerek yok...
O zaman şuradaki başlık tüm katılanlara gelsin.
http://www.turkishwat.net/serbest-ku...-tavlanir.html
Arkadaşlar biz ayrıldık kızların başlığından.. Konuya ilgiyi arttıralım en fazla topic alan konu yapalım... Bu arada benim son 6günüm ve daha önce yurtdışın da bulunmuş biri olarak diyebilirim ki yurtdışın da kız tavlamak Türkiye'dekinden kolay. Çünkü hepsi biliyor dünya'da kız nüfusunun çoğaldığını ama bizim kızlar hala kendilerinin dünya üzerinde tek olduğunu düşünüp tüm erkeklerin ona bakacağını ve onun bu erkeklerden istediğini seçebileceğini düşünüyor. Onun için mekanlar da başka kızlar gördüğün de kıskanıyor ve çileden çkıyorlar. Dünya da tek değilimiş olamaaazzz diyerek Haksızmıyım arkadaşlar?
hafif elin kolun boyun posun duzgunse, kızla da göz teması kurabılıyosan, konusmaya gerek yok geç arkasına o başlıyo zaten semi-lapdance a ondan sonrasıda artık konusmaya bakar...
vay be tecrübe konuşuyor bu taktiklerle bu yaz arkadaşları hareketli günler bekliyor
birseyler olucaksa oluyor zaten,oraya direk bu niyetle gidip cirpinmaya gerek yok.Yabancilar bilindigi uzere daha rahat bir yapida oluyorlar.Biraz iletisim kurabildikten sonra ve bir icki ismarladiktan sonra cokta zor degil acikcasi.Yurtdisinda bulunmadim ancak ulkemize gelen bayanlardan az cok neyin ne oldugunu ogrenmekte pek zor degil...
sen konuya pek hakim değilsin arkadaşım biz çırpınmıyoruz. Sadece muhabbet olması açısından açılan bir konuydu.
ya ben ingilizcemden korkuyorum intermediatte benim ingilizce yani ya belli bi yerde tıkanıp kalırsam kızla konuşurken. Akıcı ingilizce olması tabiki en önemli faktör ama ben elimdeki ingilizceyle ne yapabilirim acaba Daha önce bir kelime bile bilmeyipte amerikalı götüren var mı :d
Konu ozgursum tarafından (09-07-2011 Saat 04:03 AM ) değiştirilmiştir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Konuyu hortlartmak maksadıyla bişey söylemek istiyorum.Benden 2012 yani bu yıl wat yapıcam ve taktik olarak orada rus hemcinslerimi izleyip öyle kızları götürmek istiyorum biraz kaba yazdım kusura bakmayın
Şunuda söylemeden geçemeyeceğim bütün post'lıar üşenmeden okudum ve diyeceğim şudur.Abi türk kızları bizim yüzümüzden böyle davranıyor sürekli aşırı fiziksel temasa kaçma ve hızlı olarak bişeyler beklemek'ten kaynaklanaraktan cümleyi toparlayamadım anlamışsınız umarım..
@zekiyagli adam haklı beyler
Konu 10 numaraymış yalnız 2013te gidicek olanlar için tavsiyeleri bekliyoruz az ingilizceyle nasıl kız tavlanır?tecrübeli arkadaşlar haziran 2013te av mevsimi başlıyor
link ölü.linki yenileyebilecek birisi var mı ?
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
türkiyede yapan abdde yapar. gidebilirsem sıkıntı etmeyeceğim tek konu budur heralde
şu kitabı tekrar yükleyin yalayıp yutmassam şerefsizim.
Youtubeden izlediğim kadarıyla gayet kolay oluyor haha
We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
Isn't it ironic ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks