amerika yolcusu kalmasınirtibata geçelim nerelere gidiliyor haberleşelim belli olunca yardımcı olmaya çalışırız birbirimize
amerika yolcusu kalmasınirtibata geçelim nerelere gidiliyor haberleşelim belli olunca yardımcı olmaya çalışırız birbirimize
Konu Fiorex tarafından (04-01-2008 Saat 07:14 PM ) değiştirilmiştir.
hem ankara üniversitesi hem hacettepe üniversitesi diye kastetmek istemiştim
yok mu giden ankara üniversitesinden hacettepeden aaa
ankara unıdeyım ve gıtmeye karar verdım sırketle ırtıbata gectım,newyorkta bı eglence parkında calıscam muhtemelen fakat newyorkun buyuk ve pahalı olusu gozumu korkutuo bıras acıkcası varmı baska gıtmeyı dusunen veya gıden ıırtıbata gecelım dımı ama
ben de varım arkadaşlar ankara üniversitesinde ben de kasiyerlik veya eğlence parkında bi iş düşünüyorum florida diye düşünüyorum ama bunlar henüz düşünme aşamasında olan şeyler daha bi kesinliği yok bizim fen fakültesinde gifecekler varsa bana ulaşabilirler
ben de warım ankara unısınden tek basımayım bu yolda arkdaslarım caydı hep ben de cesaretımı topladım bugun konustum sırketlee napalım artık kaynasırız
hacettepedeyim chicago six flags e gidiyorummm..
Hacettepedeyim geçen sene gittim bu sene gene gitcem.
ben de hacettepedeyim, new york'a otelde çalışmaya gidiyorum
arkadaşlar bende hacettepedeyim ve new england daki six flags a kodakçı olmaya gidiyorum lancezgi sen hangi six flagse gidiorsun ? bu arada daha önce fotoğrafçılık yapmıs olanlar varsa yardımlarını bekliyorum..
bende hacettepeliyim ve virginia beache gidiyorum
hacettepeliyim... kısmetse boston yakınlarındakı Vermant eyaletine gidiorum
Konu antiwar89 tarafından (17-03-2008 Saat 12:08 PM ) değiştirilmiştir.
A.B.G
altar
burak
güvenç
slm bk88cıım:P yaw bnm ark kodakcıydı..cok eglencelımıs parada baya kazanııomussun ama o bıras sennde becerıne kalmıs..cunku fotoculuk bıras yetenek ıstıomus..yanı cektıın fotolar anı we entrasan olması gerekıomuskı ılgı gorsun=) ole wesıkalık ceker gıbı cekersen işin zor olur kolay gessın:P=)
Hacettepeli yok sanırım benim dısımda.
ben ankara üni hukukçu watçılar
hacettepe var RAHDAN olmaz mı =)
A.B.G
altar
burak
güvenç
hangi bölüm antiwar??
iktisat... sen??
A.B.G
altar
burak
güvenç
Fizik mühendisliği.
Yine N.Carolina'ya gidicem bakalım...
arkadaşlar ben de ank unı deyim. ve panama city e gidiyorum 3 arkadaşla birlikte
siz niye gazilileri dışlıyosunuz ki
Ben De Ank Unısı... Bu Yaz Pensacola Dayıs 4 Arkadaş ...
rahdan ben de hacettepedenim matematik okuyorum beytepede. görüşelim
goruselim olur tabi.
allah ikimizede kolaylık versn
zor bolumler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks