ayrıca coastel charter da böyle bi hizmet veriyomuş.forumda daha önce bu yolla gitmiş birine mesaj attım ve ondan gelen cevabın bi kısmı aşağıda.
"coastal charter dan pek memnun kalmadım açıkçası. shuttle baya ufaktı. washington,dc ocean city 4 saate yakın sürmüştü. geçmemişti vala yolculuk. sıkış tepiş gittik.
ben sana başka bişey öneriyim. Airport bu siteye gir. bu firma daha kaliteli.bunun sahibi azeri bi abi ocean city de zaten internet cafesi falan var. biz evi de ondan tutmuştuk bazı evleri ii ama bazı evleri kötü. ruslar genelde ii evleri kapıo erken gittikleri için..."
ben siteye (Airport) baktım. 59 dolar heryere 10. yıl indirimi yapmışlar. onlarada mail attım ayrıntıları öğrenmek için.
Bu olayı tek kişiye has yapmadıklarını tahmin ederekten fiyatların normal olduğu kanaatindeyim. Şirketten mailine cevap bekle. Büyük ihtimalle senle birlikte bir kaç kişi veya 5 - 6 kişi falan götürüyorlardır. Böylelikle masrafları çıkarıyorlardır. Dolayısıyla korkulacak bir şey yok. Site iletişiminden ayrıntıları öğren. Madem ABD'de tek başına hareket etmeye hazır değilsin Shuttle iyi olacaktır![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks