Work and Travel
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: e-point student center

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı parkink Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bilmediğim ve ilk kez gittiğim bi yerde bi bayan olarak halkın arasına karışmak benim için riskli.elbette vip yaşayacak değilim ama ortamı tanıyana kadar biraz dikkatli davranmak gerekiyo bence

bu arada bende pahalı olacağını düşünmüştüm ama biraz araştırdım 100 dolar civarına götürülüyo gibi bişeyler okudum. ne kadar doğru olduğunu bilmediğim için sormak istedim
    bayan olarak halkın arasına karışmanın riskli olduğunu düşünüyosan türkiyede de sokağa çıkmamalısın emin ol orası daha güvenli

jfk-ocean city(md) arası 222mil arabayla 5 saat.. bu hava alanı karşılaması snin için çok pahalı olur... şirketinden geçen sene oraya gitmiş arkadaşların iletişim bilgilerini al ulaşımlarını nasıl yapmışlar öğren...
    şimdi baktım new york-ocean city arası tren bile 147 dolar o servisin sana kaç paraya çıkacağını tahmin bile edemiyorum.. öyle birşey ancak kısa mesefeler için kullanılabilir 20 mil vs taxi tutup gitsen zaten yine aynı parayı verirsin...

yanlış bilmiyorsam şu üye şu an maryland'ta sana yardımcı olabilir belki... ozgursum: (( Work and Travel - Profil Bilgileri: ozgursum ))

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayan olarak halkın arasına karışmanın riskli olduğunu düşünüyosan türkiyede de sokağa çıkmamalısın emin ol orası daha güvenli

jfk-ocean city(md) arası 222mil arabayla 5 saat.. bu hava alanı karşılaması snin için çok pahalı olur... şirketinden geçen sene oraya gitmiş arkadaşların iletişim bilgilerini al ulaşımlarını nasıl yapmışlar öğren...
    şimdi baktım new york-ocean city arası tren bile 147 dolar o servisin sana kaç paraya çıkacağını tahmin bile edemiyorum.. öyle birşey ancak kısa mesefeler için kullanılabilir 20 mil vs taxi tutup gitsen zaten yine aynı parayı verirsin...

yanlış bilmiyorsam şu üye şu an maryland'ta sana yardımcı olabilir belki... ozgursum: (( Work and Travel - Profil Bilgileri: ozgursum ))
    gecenin bi yarısı rahatca gezebileceğin yerlerde vardır, gün içinde yaklaşmaya korktuğun yerlerde.bu ayrımı türkiyede yapabilirim ama amerikayı hiç bilmediğim için en basit ve güvenli yolu bulmaya çalışıyorum.
    bilgi için teşekkürler onada ulaşıp sorarım...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)