Merak etme vizeyi sorunsuz alırsın. Gerçi baya geçe kalmışsın. Ama yine de sorun değil. Uçak bileti için cebinden biraz fazla para çıkar o kadar Bir de bir an önce vize durumunu ve uçuş tarihini falan sponsorun sistemine girmen gerekiyor. Tabi sponsorunda öyle bir sistem varsa ve şirketin sana böyle bir mail attıysa. Vize görüşmesi rahat geçiyor. 2-3 kolay soru sorulduktan sonra vize veriliyor. Heyecan yapma, gülümseyi ver o kadar

Konaklama ile fikir sunan arkadaşlara gelince ben Madison at Society Hill'den memnunum. Fiyatı da iyi fabrikaya mesafesi de Ben de Lufthansa'ya 517 euro verdim IST-NEWYORK-IST. New York'ta 2 gece arkadaşta kalıp 10 Haziran Cuma sabahı Amtrak ile Harrisburg'a geçiyorum. 49 dolara aldım tren biletini. Şimdilik gelişmeler bunlar

Alıntı ftkrdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beyler arkadaş doğru diyor hatta gitmeden depozito vermemiz lazımış.buarada ben ilk önce ben başka biyere gidicktim ama olmayınca son dakikada burayı bulunca bütün işlerim aksadı vize yi bile almadım daha ama uçak biletini alıcam yarın çünkü hazirana doğru fiyatlar çok artıyomuş doğru mu? ortalamam ilk yıl 2.50 2. sene 2.18 ege üni 2. sınıfım inglizce iktisat vizede sorun olmaz dimi sizin notlar kaç ve görüşme nasıl geçiyor acill yardım