hem iyi ewLeri hemde 2. işLeri
21 Mayıs sabahın köründe
Hi'dan gelen who'ya gider.
arkadaşlar ben sitede yeniyim bir yanlışım varsa düzeltin ama konu başlığı Alaska genelin altına açılmış durumda herkes Alaskaya mı gidiyo acaba..
romada 10 saat bekLemekte amma sıkıcı oLur yaa 15 dakka faLan bekLemiştim daha doğrusu bi ucaktan diğerine geçmek 15 dakika sürmüştü kıL payı yetişmiştim new yorkta rötar yapmıstı ucak ondan oLdu o değiL romada da rötar yaptı 1 saatte ucakta bekLedik AlitaLia bende hep rötarı hatırLatır o yuzden Herneyse işine geLince işvereninLe görüstün mü yoksa şirket mi dedi burda caLısıcan gidince haLLedersin diye.. Görüsmediysen işvereninLe görüş bişekiLde orda bi patLak cıkmasın sonra işsiz kaLabiLirsin dikkat et
Ben de en başlarda Temmuz'da gidecektim kpss nedeniyle. Ulan dedim sonra bi daha mı gidicem Amerika'ya Salladım gitti kpss'yi. Amerika'dan dönünce de askere gidicem. O arada kpss'ye çalışıp yeni dönemde paşalar gibi resim öğretmeni olup hayatıma devam edicem. Mission accomplished maaaan!
12 haziran sabahı 11 de thy ile direk uçuş
İstanbul - Amsterdam - Minneapolis - Anchorage Gidiş 20 haziran sabah 5:50 hareket bileti 935 € aldım (KLM) tahminlere göre 00:30 da orada olacağım gece gece ne yapacaksam artık oradanda SSN için başvuru yaptıktan sonra oradanda Kodiaka geçeceğim bir başıma bakalım neler olacak hayırlısı artık
İsrail vizem geldi 22 Hazirana yolcuyum inşallah.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks