biz çiftiz.13 haziranda gidiyoruz.Gİdecek olan arkadaşlarla tanışalım.
biz çiftiz.13 haziranda gidiyoruz.Gİdecek olan arkadaşlarla tanışalım.
Konu ozgursum tarafından (14-05-2011 Saat 06:13 AM ) değiştirilmiştir.
Biz de 4 kişiyiz.14 Haziran'da gidiyoruz.
memnun oldum biz izmirden gidicez büyük ihtimal ev bakıcaz yani uygun kafa dengi ev arkadaşı arıyoruz malum 15 kişi aynı banyo wc kullanmak pek iyi olmasa gerek siz geldiğinizde biz yerleşmiş oluruz
ev işinizi naptınız usta tavsiye eden var mı? ev vesaire
Şimdilik pek bişey bulamadık.Araştırıyorum hala.
biz aslında kız erkek kalabileceğimiz bir yer bakıyruzz siz de durum nasıl yani erkek gurubu mu![]()
Yok ya 1 erkek 3 kız bizim grup.Ama bütün evler kız-erkek kalmaya uygundur diye düşünüyorum.Güvenlisini bulmak lazım.
aynısı bizim aklımızda zaten yani 70 dolara güvenliksiz olcağına 100 e yakın olsun güvenilir olsun ben öğrendim 5-6 kişilk evler varmış 2 wc ve2 banyosu varmış ortak mutfak haftalık kişi başı 85 dolarmış özelden mail adresmi atıyorum ekle konuşalım
Ekledim ama doğru mu ekledim bilmiyorum.İsim soyisim vereyim, kullanıyosan Facebook'tan ekle.
ya gençler,
benim bulduğum young ave'deki ev yalan oldu tüm odalar dolmuşsiz ev ayarlıyorsanız ben de girebilirim. ama sanırım herkes benden sonra gidiyor
![]()
Aynen öyleSen ayarla biz gelelim
![]()
hocam şimdi ne kadar insanız min max fiyat aralığınız nedir? bilgileri alayım, gidip bakarım. bu koca kafa yankeeler craiglist'e ilan koyuyorlar, bir kısmında telefon numarası yok. mail atıyorum geri dönüş yok. saat farkından her zaman müsait de olamıyorum. gidince bir iki gün içinde bulurum bir yer![]()
Craiglist'te ben adam akıllı bi yer bulamadım ki.Hep tatile gelen insanlar için evler var, onlar da pahalı baya.Max. 100 dolar olmalı bence.
biz iki kişiyiz ve ev olursa onurcan'ınıda dediği gibi max.100 olma şartıyla katılabilriz
aziz altuğ izci ekle konuşalım faceten
arkadaşlar bnde 11 haziranda gidiyorum.tek kişiyim
irtibata geçelim istersen, ben de wildwood'dayım. ilk günler için konaklamada vs birlikte hareket ederiz.
merhaba arkadaslar.Bizde wildwooda geliyoruz.pek takip edemedm ama konaklamayi dusunen arkadaslar var sanirim.ciddi anlamda craiglistden pek bisey cikmiyo.o yuzden bosu bosuna aramayin derim.moreyse gittiginizde onlar size uygun evleri gostercek onemli olan erken gitmek.biz biraz gec gidiyorz insallah duzgun bi ev buluruz.
Hee ayrica gideceklere tavsiyem kafaniza yatkin bi ev bulursaniz hemen atlamayin ama ayni zmandada biz yarin gelcez falan demeyin valla 1 saate tutulur demedi demeyin![]()
Arkadaşlar işte giymek üzere ihityacımız olan krem (tan) rengi şortu bulabilmiş olanınız var mı? Bugün aradım baya ama bulamadım.Dockers Style olacakmış.Dockers'ta var tam istenilen şekilde o da 109 TL.
Krem rengi gibi sanki ya. Camel koyu kaçabilir biraz. Şu resim fikir verebilir biraz.
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/5/5798.jpg
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks