akadir42 Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar bende vize yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum..18 mart 08 de saat 11 de randevum vardı..ne olur ne olmaz diye saat 9 da oraya indim..karşısında bulunan kafede biraz takıldıktan sonra konsoloslugun önünde az kişi oldugunu görünce dayanamayıp kapının önündeki güvenligin yanına gittim.benim saat 11 de randevum var.erken girmemin bi mahsuru varmı dedim?..oda zaten 20 kişi var gir işini hallet dedi..tabi ben ve 2 arkadaşım hemen geçtik sıraya...saat 10:15 civarıydı..neyse üst baş aramasından sonra içeri girdik..asansörle yukarı çıktık ve köşede bulunan masada ds 156 ya fotomuzu zımbaladık ardından içeri girdik ve sıra numaramızı aldık..içeri girdigimde sanki vakıfbankın daha modern bir haliyle karşılaştım..elimize 2 tane sıra fişi verdiler ve bunlar yanacak tek tek gideceksin dediler..bekledik numaramızın ilk yandıgı anda evrakları teslim ettik.ikinci yanışında parmak izi verdik..ve kader anı son ışıgı beklemeye koyulduk ve son ışık yandı..istinyedeki sarışın adamla olan diyalogumuzu aynen aktarıyorum..
1)hangi üniversitede okuyorsun?
2)bölümün ne?
3)kaçıncı sınıftasın?
4)ne iş yapacaksın?
5)amerikada tanıdıgın varmı?
6)annen baban ne iş yapıyo? sordukları bunlar..
asıl korktugum nokta notumdan hiç bahsetmedi..genel not ortalamam 2,22 ama son dönem 1,24...yeşil kagıdı çıkardı şunları bize gönder dedi..okdedim ve ayrıldım..
işallah bir sorun çıkmaz...herkese bol şans...
Bookmarks