merhaba arkadaşlar bende bu yıl ,lk kez wat yapıcam umarım iyi olur büyük ihtimallede seneca olucak ben çok fazla bilg sahibi değildim fakat burada okudukalrımla korkulacak bişey olmadığını anladım![]()
merhaba arkadaşlar bende bu yıl ,lk kez wat yapıcam umarım iyi olur büyük ihtimallede seneca olucak ben çok fazla bilg sahibi değildim fakat burada okudukalrımla korkulacak bişey olmadığını anladım![]()
hayırlsı olsun exi07 sormak istediğin şeyler varsa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız....seneca glencoe'nin insan kaynakları müdüründen mail geldi. mailde bizi havalanında karşılayacakları.. yeme içme, barınma, işle ilgili ve glencoe'yle ilgili genel bilgiler var.... ben herşeyin iyi olacağını umuruyorum bakalım hadi hayırlısı
![]()
evt konaklama 16-20 kişilik yurt sistemi günlük 3-4 dolar.. yemek olayı fabrikada kantin varmış(yemekhane tarzı bişi) 7gün 24 saat açıkmış ordan yemek 4 dolar civarı fln dışarda restoranlarda var tabi...
gezme konusu çalışırken pek gezmeye zaman kalacağını sanmıyorum iş bitiminden sonra kazandığın parayla nereye istersen gezmeye gidebilirsin![]()
evet okulun başlama tarihi konusunda haklısın bu sene dönüş tarihim 3 ekim.. geçen yazda 5 ekimde dönmüştüm okulda 3 hafta devamszılığı doldurmuştum sonra derslere tüm dönem boyunca seve seve gitmiştim.. ama fazlasıyla değmişti geç dönmeme.. bakalım bu sene iş ne zmn bitecek olmadı ortama ve duruma göre iş biraz erken bırakılıp gezilebilir...![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks