Daha önce de anlatmış mıydım bilmiyorum ama six flagste çalışmaya başladığım ilk gün,hatta ilk bir saat içinde çok umut kırıcı bir deneyim yaşamıştım.Ride operatorlük yapanlar bilirler,safety training ler almıştık bir sürü,zaten gerginsin.İlk gün nasıl olacak heyecanı var.Ben çalışACAĞım ride ın sınavını yeni gçemişim,geldim çalışmaya başlayacağım.Daha ilk saat içinde downtime yaşadık,yani ride bozuldu.(o gün şimşek çakıyordu ve yağmur bastırmak üzereydi.)Ama diğer rollercaosterlar henüz kapanmamıştı,ilk biizmki kapandı.
Neyse,lead im bana dedi ki git girişte dur,closed yazıısnı tak ve gelenlere kapalı olduumuzu açıkla,başka ride ları öner filan.Ben de yaptm aynen,insanlar teşekkür edip gidiyorlar filan.Sonra bir cadaloz geldi,bana herkesin içinde avaz avaz bağırmaya başlamasın mı...Nasıl kapalı olur,ben season pass aldım,4 tane vip aldım.Hepsi de flashpass(binme önceliği olan pahalı biletler.)İstediğim ride a binemeyeceksem ben buraya boşuna mı para ödüyorum filan,saydırıyor..O kadar kötü hssettim ki,daha ilk saatim yani işte...Hemen kendimi toparladım ,gidin yönetimle konuşun muhattabınız ben değilim dedim.Zaten öyle yapıcam diye daha da çok söylenerek gitti..
Oldukça umut kırıcı bir başlangıç yaptım,ulan dedim acaba bu iş bana göre değil mi,ben çekemem böyle çirkef insanları falan..Ama 3 ayın sonunda o kdr çok gördüm ki bunun gibi olay,artık işin kurdu olmuştum hiç etkilenmeden başımdan savmayı öğrendim =)
Bookmarks