1600 dolar vergime karşılık 1500 dolar vergi iadesi almanın dayanılmaz hafifliği ilaçççççç
1600 dolar vergime karşılık 1500 dolar vergi iadesi almanın dayanılmaz hafifliği ilaçççççç
Konu BannedUser tarafından (10-05-2011 Saat 12:03 PM ) değiştirilmiştir.
makroklima hangi vergi iade şirketinden aldın ? biraz açar mısın?
Hakikaten usta biraz açsana şu vergi iadesini.
şirketimden aldım
alamamanın verdiği sıkıntı... tripp
sen de benım basvurdugum yere mi basvurdun
ustax diye sıkıntılı bi yere basvurdum gecen seneki şirlet aracılıyla
hım inşallah gelir ya.
Gerçi benim vergi iadesi muhabbeti yapmama çok var da, CCI Online yaptığı Virtual Orientation'da iki firma önermiş. Bunlarla bu işlemi gerçekleştirsem sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum. Artı olarak banka hesabı açmak için de öneride bulunmuşlar. Vergi iadesi için amerika hesabımızı versek paraya Türkiye'den ulaşmak daha mı kolay olur yoksa Türkiye hesabımızı versek de değişen pek bir şey olmaz mı?
kesinlikle yabancı şirketlerle calısmayın manyak kesiyorlar. bastan ne kadar alacagınızı bilin
adamlara mesaj attim, irs ile iletisime gecip haber vericez dedi sonrada bi daha mail atti paranizi bu hafta icinde alicaksinz diye, baya hizli cevap veriyolar
ben daha hiç bir yere başvurmadım
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
darısı bize :P daha seneye alcaz bizde .
cok sevındım abı yaaa hayırlı olsun kara kara dusunuyordun ...
reklam olmasın diye yazmıyorum kardeş.
adamlara bugun mesaj attım paramı yatırdılar sollemesek iç edecekmişler heralde 84 dolar kesinti yapmsılar bana 179 dolar kalmıs gelde tribe girme
hım genelde oyle bı yere kadar sabıt 80 kesıyo bu yabancı sırketler. mesela 60 dolar vergı alacafın olsa uste para bıle ısterler
gelecek sene Turklere basvuralım o zaman.
gidip gelelimde iyi kazanmıs olarak work and travel da vergi iade işi en kolay iş....
Bizim orada Federal, State yoktu. Benden Medicare, SSN vergileri kesildi hos bunlarda WAT ogrencilerinden kesilmemeli ama ben Turkiye'de para gelsin diye birsey dememistim. 280$ vergimin 230$ 'ini geri alacagim 3 gun sonra.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
inşallah bayagı az vergi kesiyorlar.
ii oluyor böyle az vergi iade kesen firmaların oldugunu bilmek
arkadaşlar bu seneki vergi iadelerinin alanlar var mı, biz hala bekliyoruz. 780 dolar vergi vermiştim, umarım 500 dolar falan alabiliriz.
neyse seneye bırlesıp topluca bır vergı ıade sırketıne verelım en ıyısı belkı pazarlık snasımız olur
Ben Campus aracılığı ile vergi iadesine başvurdum, belgeleri Campus'e verdim onlar başvurduklar benim adıma, Makro sen hangi şirketi önerirsin.
bende sene başı o şirketin önerdiği firmaya basvurdum ama dendaxdı sanırsam onların. bana bayagı asagı fıyat cektıler bende almak ıstemedıgımı soyledım dendax arayarak. tamam dedıler sonrada kendi buldugum sırkete verdım. sana dendaxın bana teklifini soyleyim
1600 dolara iade olarak 980 dolar
benım aldıgımsa 1600 e 1500 dolar dusunsene farkı aradakı farkı cebe atacaklardı.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks