rica ederim,ne demek![]()
rica ederim,ne demek![]()
farketmez hepsi çalışıyor ben iş bankası ve ziraat kullandım çektiğin tutara göre değişmiyor 3 dolarda çeksen 2.5 kesiyor 100 dolarda çeksen aynı ama bir seferde en fazla 200 çekiyorsun ama günlük bir limiti yok
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
hmm. ziraat var bende.kyk için. gidince denerim artık. yorum için teşekkürler![]()
ben yatan kredilerin hepsini çektim![]()
western union ile 1500$ para almistim kesinti olmadi fakat benim ki istina bi durum.personel yakinlari havale ucreti odemiyormus
şimdi en iyi yöntem hangisi ben anlamadım. burdan citibank açtırıp paramızı onun içine koyup oraya gidince ihtycmz kadar çekmek mi iyi yoksa burdan parayı goturup ordan bı bankanın hesabını actırıp onun ıcıne koymak mı ıyı ?
eger paran varsa yaninda gotur ihtiyacin oldukca harcarsin
paran biterse orda herhangi bi atmden cekersin tabi hangi banka ne kadar komisyon aliyor bilmek lazim
Yanına alabildiğin kadar para alonun haricinde paran biterse acil bı durum olursa ailen normal banka hesabına parayı yatırır çekersin hiç öyle hesap actirmayla felan uğraşmayın zaten Amerika'da pay checklerini bozdurmak için hesap actirman gerek
yanımda 1000 dolarla gıtcem bn bu parayı orada actıracagm hesapta m tutuyum zaten paycheck ıcın actıracagm hesapta?
Evet parayı orda açtırcağın hesaba koy.Yanında yada kalcağın yerde tutman pek güvenli olmayabilir.ATM zaten her yerde var.Para lazım oldukça çekersin.
""Let the game begin""
yok ya bi problem yaşamadım ama makinenin dili ingilizce olunca tam çözemedim içinde ne kadar para kaldığını gösteren bişey bulamadım aşağı yukarı hesaplıyordum kafamdan ona göre çekiyordum
mesela benim iş bankası kredi kartım da var hesap kartım da direk hesap kartına yatırsalar da ben ordan çeksem olmaz mı?
evet tl olarak yatırıyorlar sen çekeceğin zaman kaç dolar çektiysen o günün dolar kurundan hesaplanıp hesabından düşülüyor
ozamn değişik ilginç yollara başvurmanın bi manası yok![]()
bencede en mantıklısı bu zaten üç ayda maksimum 4 kere para çekersin ondada toplam 10 dolar kesilmiş olur işlem ücreti yok hesap açtır ondan ona transfer paypal felan çok zahmetli bence tr de ailenin yatırdığı parayı nasıl çekiyorsan atm den aynı devam
istediğin herhangi bir atm den oluyor galiba bildigim kadarıyla.
zaten orda hep ortak atmler marketlerin hepsinde var
Bugün İş Bankasına gidip sordum, buradaki bankamatik kartlarımızla Amerika'daki atmlerden yaptığımız işlemlerde; her para çektiğimizde 2$ + işlem bedelinin %1'i komisyon ödüyormuşuz, kredi kartlarından yaptığımız alışverişlerde herhangi bir komisyon alınmıyormuş.
Eğer çok miktarda para çekmiyecekseniz, ben Citibank'tan hesap açtırmaktansa kendi bankanızın bankamatik kartıyla işlem yapmanızı öneririm.
Not : Yurtdışı: Banka şubelerinden ve nakit ödeme ofislerinden yapılan işlemlerde işlem başına 3,5 $ ve işlem tutarının %1’i, ATM’lerden yapılan işlemlerde işlem başına 2 $ ve işlem tutarının %1’i
Konu PromiscousBoy tarafından (05-05-2011 Saat 02:01 PM ) değiştirilmiştir.
o zmn değişik yollara başvurmanın alemi yok 1000 bile çeksem 12 dolar kesiyo yani![]()
arkadaşlar peki yurtdışında türkiye bankalarının internet bankacılığını kullanan oldu mu? ben hsbc ve ykb kullanıyorum. ikisinde de internet bankacılığından hallediyorum işlemleri. ama sisteme girerken cep telefonuna parola gönderiyorlar. hattım yurtdışı kullanıma açık, bu mesajlar hemen gelir mi? gelirse ne kadar ücret keser gsm operatörü?
bir de abd bankasındaki hesabımızdan net bankacılığı açtık diyelim türkiye bankasına para gönderirken komisyonlar nasıl?
haerkes bu para işne epey bi takmış arkadaş kazan harca gel bu kadar bence![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks