Londra dönüşlü biletlerde sıkıntı yaşanabileceğini duymuştum acaba bilgi sahibi olan tecrübeli londra donusu yapmıs kişiler varsa düşüncelerini öğrnmk isityorum Sıkıntı olabilir mi ?? tşkkürler...
Londra dönüşlü biletlerde sıkıntı yaşanabileceğini duymuştum acaba bilgi sahibi olan tecrübeli londra donusu yapmıs kişiler varsa düşüncelerini öğrnmk isityorum Sıkıntı olabilir mi ?? tşkkürler...
british airlines londra aktarmalı gitmeyi dusunuyorum washingtona
Bileti hangi firmadan aldıysan musteri hizmetlerini ara sor kesin bilgiyi söylerler
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ne gıbı bı sıkıntı olabılır kı tek sorun zaman olabılır.ben gecen sene gıdıs gelısı oyle yaptım hıc sıkılmadım bıle butun magzaları gezmıs olsan zaman doluyo zaten gezersın bence guzel olur.yanlız ıngıltere parası geıyo ona dıkkat et
Hicbir sknti olmuyor ne gibi skntidan bahsediyorsun ki sen ?
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Transit vizesi hakkında sıkıntıdan bahsediyor heralde
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
2 sefer gidip geldim British'le, herhangi bir problem çıkmadı.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bnde londra aktarmalı almayı dusunuyorum american airlinesden internetten arastırdım bileti aliıpta bu transit vize yuzunden ucaga binemyenler olmuş var mı bilgisi olan?
eyv gurme tşkler ınfo ıcın tenk yu
sıkıntı yok![]()
ben de Londra aktarmalı bir bilete baktığımdan araştırdım. bulduğum şey şu:
Giderken ABD vizen olduğu için transit vize gerekmeyecek. Ancak dönerken, eğer pasaportunda yazan, vizenin bittiği tarihten sonra döneceksen İngiltere transit vizesi istenebilir. Yani vize bittikten sonra ABD de 1 ay turist olarak kalma hakkın var, ama o 1 ay içinde dönerken ingiltere'den geçersen transti vize isteyebilirler senden. Ben bu yüzden giderken Londra, dönerken başka bir yerden aktarmalı alacağım bileti...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks