Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar bu sene ilk defa wat'a başvurdum kodiaktaki ocean beauty ye gidicem fabrika hakkında bilgi verirmisiniz? ne kadar iş yapar ? orda sezon ne kadar sürer? diğer bir sorum da bildiğim kadarı ile orda 7 fabrika varmış bunun bir getirisi olur mu ? kodiak bölgesini değerlendirebilirmisiniz? biliyorum çok soru sordum ama bi sorum daha olucak bize birkaç hafta 3 saat falan çalışıcak kadar iş olur dendi ama ben fazla para kazanmak istiyorum yorgunluk falan önemli değil benim için bu yüzden sezon başında ocean beauty de çalışırken hangi fabrikalarda iş bulabilirim ? hangi fabrikalar daha fazla iş yapabilir yardımcı olursanız sevinirim? bide fabrika temizleme işine falan kalabiliyomuşuz sanırsam onu nasıl yapıyoruz biz mi istiyoruz yoksa yetkililer mi bu işte çalışıcakları seçiyor? sorduğum sorular komik gelebilir bunun için kusuruma bakmayın ama benim bu ilk gidişim olduğu için biraz heyecanlıyım. formdaki alaskayla ilgili yazılarınızı da okudum ama hala biraz endişelerim var bu yüzden bu soruları sorma gereği hissettim. değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim =)
Özür dilerim cok giremiyorum siteye artık sadece bakıp cıkıyorum.
1. Arkadaslarımdan duydgum OB nin iş yağtıgını ama ortamın kotu oldugu
2. Sezon Kodiak'ta 2 ya da 2.5 ay surer ki bu da sezon iyi olursa 8000*9000 yaparsın zaten kotuyse Allah bilir.

Ya bir saniye ben bunların cevabını özelden attım sana gökberk özeldende yazmıstın neden yardım etmıyorsun dedın kı anlamadım