Alıntı emrskc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim iş başı tarihi 12 haziran.ben 11 ine alcaktım ama yetişemem öyle 10 una alayım bileti en iyisi ordan amtrak la geçerim vb'ye.10 saat sürüyo ama en rahatı bu diyolar ilk gidenler için
dostum şimdi senin için baktım 10 haz THY 600euro evet varış saati 21.00
sana uyan tren 11 haz 03.00am treni.. 6 saatin var havalimanından-penn station'a gitmek için air tren ve metroyu kullanılarak gidilebiliyor ama ben kullanmadım onu araştırıp tam öğren(hep taksi kullandık arkadaşlarla paylaşıyosun metroyla aynı paraya geliyo nerdeyse)... uçaktan indiğinde o güvenliklerden geçtikten sonra hafif bir şok durumu oluyor zaten nerdeyim nereye geldim nereye gitcem gibi nasıl gideceğini öğrenmen çok iyi olur..... trene bindikten sonra Duration: 8 hr, 50 min newport virginiadan otobüs aktarması varmış virginia beache 1 hr, 25 min... varış yeri 19th St. and Pacific Ave. Virginia Beach, VA23451 burası beach'in göbeğidir zaten konaklama yerleri yakındır.. forumdan veya denışmanlık şirketinden sennle aynı tarihte gidecek arkadaşlarla tanışırsan snn için faydası olur.. snn gideceğin tarihten daha önce gidecek arkadaşlar bulursan onların konakladığı yere gidersin direk.. ortalarda gezinip sıkıntı çekmezsin trenle ilgili detaylarada burdan bi bak Amtrak