Arkadaşlar 14 haziran da Newark, NJ havaalanına öğrenci bileti 650Euro tarih değiştirilebilir.İptal edilebilir fiyatı uygun mudur?
Arkadaşlar 14 haziran da Newark, NJ havaalanına öğrenci bileti 650Euro tarih değiştirilebilir.İptal edilebilir fiyatı uygun mudur?
Konu Özgün tarafından (02-05-2011 Saat 09:29 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazım
Çok pahalı dostum.senden bilet değişikliğinde uygulanacak cezayı peşin almışlar zaten. bu bilette tabiki bu fiyata değiştirilebilir, iptal edilebilir olur.. şu anda internet sitelerinde 500-550 euro ya newyorka bilet dolu. hadi sonradan biletini değiştirmeye karar verdin diyelim, en fazla 100 euro falan ceza ödersin ki yinede bu biletten daha ucuza gelir..
hangi firma? DAha uygunu olabilir ama bence arkadasin dedigi gibi cok pahali degil.Moody 500-550 Euro ya ogrenci bileti buluyorsan cok iyi wallah
şu anda expediada haziran ayı boyunca 770 dolara var. bazen 600 dolara kadar düşüyor fiyatları sürekli takip etmek lazım. Ayrıca arkadaşlar uluslararası uçuşlarda öğrenci bileti diye birşey olmaz. sadece aracı şirketlerden alınan biletlerde aracı şirket kendi karını biraz azaltarak öğrenci bileti diye sunar.
şimdi ucuzmu pahalı mı beyler anlamadım daha vize almadıgım ıcın ıptal edıleılır ve deıgıstırılebılır bır bılet olması gerekıyor...
bence kesinlikle alma dostum. 1 çok pahalı 2 ucuş newark a ,yani ulaşım açısından çok dezavantajlı bir havaalanı.. bu arada bilet fiyatları gün geştikte artar veya azalır diye bir kural yok.. bence uçak biletini vizeni aldıktan sonra araştır...
Dostum benim newark a gitmem lazım ordan aktarma ile direk texas a geçeceğim yani kasıtlı olarak oraya almaya çalışıyorum ya Bakalım bir süre daha bekleyeyım ama artık almak ıstıyorum da kararsız kaldım ıste
ben hala ayni kanattayim ucuzda degil pahalida alinabilir bence degisimli ise.Bu arada hangi firma
Lufthansa eger cok pahalı degıl dıyorsanız rezervasyon yarın bıtıyo alacagım arkadaslar
Bende 650 Euro ya aldim lufhansada frankfurt aktarmali
610 Euro ya kapattım beyler
11haziran-24 eylül 603 euro thy ist-new york non-stop fiyat pahalı mı?bi de tarhi değiştirirsem cezası tahmini ne kadar olur?
ekobiLet.com
valla nerdeyse soru işareti kalmadı kafamda her soruma yetiştin çok sağol yaa
ya arkadaşlar ben de british airways 540 eu bilet buldum. büyük ihtimal değişim yapılmıyordur veya cezalıdır vs. merak ettiğim transit vize olayı, bilgisi olan var mı bu konuda?
duraklaması nerede kardesım munıch frankfurt paris londra da gerekmedıgını bılıyorum...
ben de Londra aktarmalı bir bilete baktığımdan araştırdım. bulduğum şey şu:
Giderken ABD vizen olduğu için transit vize gerekmeyecek. Ancak dönerken, eğer pasaportunda yazan, vizenin bittiği tarihten sonra döneceksen İngiltere transit vizesi istenebilir. Yani vize bittikten sonra ABD de 1 ay turist olarak kalma hakkın var, ama o 1 ay içinde dönerken ingiltere'den geçersen transti vize isteyebilirler senden. Ben bu yüzden giderken Londra, dönerken başka bir yerden aktarmalı alacağım bileti...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks