Alıntı lvntbkdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
niyeki, çok tutucağını zannetmiyorum. hesapladım. 1000$ falan hepsi. biraz daha düşer zaten fiyatlar. oyunlarıda 2. el alırsam. 1000$ ı geçmez. daha bunların yanında laptop telefon vs. almayı düşünüyorum onlarıda katarsak bunlar hiçbişey

bilmiyorum evdeki hesap çarşıya uyarmı ama görecez..yaşam standartlarını baya düşükte tutmaya çalışıcaz artık, 4 arkadaş gidiyoruz. yanımdada 2000-3000$ götürücem

çalışçağımız yeride önceki çalışanlara sorduk ayrıca şirketinde dediğine göre haftada 50 saat veriyomuş. saatlik 7.5$ (virginia beach - Holiday Trav-L park)

umarım bi terslik yaşanmaz bide tüm alışverişlerim internet üzerinden olucak. mağazaya göre daha düşük olabilir fiyatlar.

Edit : biraz önce hesapladım, oyun hariç diğer bileşenler 650$ tutuyo. oyunlarıda 2. el alırsam, tabi 20 maximum olurda gene 1000$ i geçmez bence.
2000-3000 götürceksen oLur bak yoksa 1000 dolar ps3 için leptop iphone üst bas kıLık kıyafet new york'ta gezmek faLan fiLan baya masrafLı haa bide haftaLık kira var NormaLde bunLar bi sezonLuk watLa yapıLması koLay bişey değiL cok sansLı oLursan ayrı o yüzden söLedim..