mrb arkadaslar..
ilk once sunu belrtiym ben herhangi bi sirketin temsilcisi ya da reklamcısı degilm,armada'dan herhangi bi cıkarım da yok,amacm sadece sirket seciminde kararsz olan arkadaslara bi parca yardmci olmakti,sadece bi tavsiyede bulundum,ben bu sene ilk defa wat a katılıyorum ve gecen seneden beri armadayla gorusuyorum,armada aracılıgıyla onceki senelerde usa'ya giden bircok arkadasım var ve onlar da herhangi bi temsilci fln degil,usaya gidp geldkten sonra sirketle ilisigi kesilmis sirketten memnun kalmış insanlar ki benm de usa'dan dontukten sonra sirketle bi alakam olmayacak..armadayla giderseniz şirketten kaynaklanan basnızı agrıtacak bi sorunla karşlaşmayacagınzn garantisini yine veririm,bos keseden attgmı sanmayn,biseyler hakknda bilgi sahibi olmadan kimseye bişey tavsiye etmem,amacm belirttigm gibi sadece yardmcı olmak,kimsenin aklını celmeye calışmıyorum,isteyen istedgi sirketle gider,beteeer kardes sana su konuda hak veriyorum;bu msjda yazdklarmı diger msjda yazmadgm icin bu seklde dusunmenz normal,bi yabancı olarak editlenmeyen mesajımı okusam herlde ben de reklam yaptgımı dusunrdum neyse..umarim bazi seyler acikliga kavusmustur,herkese wat yolunda kolayliklar..