Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: finallere girmemek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ahriman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen hocam. hem işe başlamadan önce nyc turu yapabilirim şu okul konusu bugüne dek aklıma gelmedi ya helal olsun bana
    hahah harbiden yani böyle bi sıkıntı yaratacak durum en son geliyo insanın aklına genelde heyecandan oluyo tabi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahah harbiden yani böyle bi sıkıntı yaratacak durum en son geliyo insanın aklına genelde heyecandan oluyo tabi
    vizeden önceki gün yaptığım telaşla eşdeğer şu az önce yaşadığım ikilem

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ahriman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vizeden önceki gün yaptığım telaşla eşdeğer şu az önce yaşadığım ikilem
    Sana hocam kısaca kesin bir bilgi aktarımı yapayım
    Arkadaşım vardı bir dönem hiç okula gitmedi geçen seneden bahsediyorum.Bu sene 2.dönem derslerini tekrar aldı..Yani bunu şu şekilde düşün.Çok önemli bir işin çıktı allah korusun ya da ailenin başına bişey geldi okula gidemedin.Hiç bir sorun yok.1 yıl boyunca okula hiç uğramazsan o zaman sıkıntı yaratıyor.He bu arada katkı paylarını ödemesen de olur.Onlar sadece öğrenci işlerinden yararlanabilmen ve sınavlara yenilenmiş kimliğinle girebilmen için.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ByLyric Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana hocam kısaca kesin bir bilgi aktarımı yapayım
    Arkadaşım vardı bir dönem hiç okula gitmedi geçen seneden bahsediyorum.Bu sene 2.dönem derslerini tekrar aldı..Yani bunu şu şekilde düşün.Çok önemli bir işin çıktı allah korusun ya da ailenin başına bişey geldi okula gidemedin.Hiç bir sorun yok.1 yıl boyunca okula hiç uğramazsan o zaman sıkıntı yaratıyor.He bu arada katkı paylarını ödemesen de olur.Onlar sadece öğrenci işlerinden yararlanabilmen ve sınavlara yenilenmiş kimliğinle girebilmen için.
    ya teşekkürler bu cevap çok iyi oldu. ilk dönem toparlamıştım ortalamayı wat için ikinci dönem fırsat artı isteksizlikten hiç gitmedim. seneye bırakmış olurum dersleri zaten uzadı, daha da uzasın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks