haahyada bi blog açsın elinde resim olanlar , takipçileri olalım bizde :P
ülkü ocakları emperyalıst guclerın elıne gecmıs gorunuyor vay arkadasnalet olasıca federal ajanlar
nıye beeeben yokum abi fotodaozaman benım fotoyu yerlestır oraya bı yere gıttım gordum geldım derım
venı vıdı vıcı
yasasın fotoşip
![]()
@reyes_19 istiyosan yaparsın tabi neden olmasın![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
Ev çok şirinmiş gerçekten
Bu da benim evimdi![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
ewt posta kodunu unutmusumyok bu sene farkLı biyerde kaLıcam.. burjuva takılıom bu sene
3 kişi kaLıcam.. arkadas ewi tutmus orda kaLıcam.. KonakLama ayarLarız da bicok öğrenci UT iLe gittiği için konakLama sağLıo şirketi biLiosun.. Baska firmayLa giden bikac kişiyede söyLedim geLince beni buLacakLar ayarLıycaz konakLama.. Ayrıca bu ev satıLmıs o yuzden bu sene watcı kaLmıycak sanırım orda..
inşallah bakalım abi pek eğlenebileceğimi sanmıyorum ama yine farklı bi tecrübe olacaği kesin5453 kişilk kasaba mcdonalds bile yok!! var gel gerisini sen düşün
zenci nüfus orası %0,17 yani totalde 10 tane fln zenci olcak
soğukta yaşayamıyolarmış
![]()
![]()
en olmadı beachin yolları taştan..
![]()
Konu Aysin tarafından (07-05-2011 Saat 05:31 AM ) değiştirilmiştir.
aynen öyle cimbomlu sessiz sakin yaşlı kasabasıminnesota amerikanın göller bölgesi.. 10.000den fazla göl varmış
boş zamanlarda balık tutup kuş avlıcaz
izlenmesi tavsiye video : Videos Posted by Kaçmaz Bunlar: 3 Çocuk Projesi
izlenme rekorları kırıyor. [HQ] | Facebook
fotoğraflarına baktım destin çok güzel görünüyorbi aksilik olmazsa seneye son watımda orlando-florida-miami'ye gitmek istiyorum
ama watın en garip durumu ordayken pek kıymetini bilemiyoruz bir an önce dönmek fln istiyoruz nedenide çalıştığımız işler,konaklama ve yemek problemi.. buraya gelincede oraya gitmek için deliriyoruz bakalım sonumuz hayır olsun
![]()
ben foto yukleyemıyorum arkadas bunun nasıl becercem![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks