arkada?lar bu yaz boston-hyannis e gidicem e?er vize alablrsem ba?ka giden arkada? varm? acaba? 10 haziran i?e ba?lama tarihi olarak verdim e?er giden varsa ula?s?n lütfernn![]()

arkada?lar bu yaz boston-hyannis e gidicem e?er vize alablrsem ba?ka giden arkada? varm? acaba? 10 haziran i?e ba?lama tarihi olarak verdim e?er giden varsa ula?s?n lütfernn![]()

evet buyrun![]()

ben var?m. Massachusetts hyannis harbor hotel. is baslang?c? 13 haz

sen izmirden misin?

Ben de bu yaz MA Osterville'e gidiyorum. Size 10dk uzakl?ktay?m.

konaklamay? nas?l hallediyorsun? firma m? kars?l?yor. bir de is ne senin?

vize falan ayarlanm??t?r umar?m.. hay?rl?s? olsun.. yaln?z bu konaklamay? beraber dü?ünmeliyiz bence çünkü çok pahal?ya gelicek öbür türlü..

housekeeper- hyannis harbor. evet baya pahal? ama birden fazla bi yer aray?nca daha ucuza gelir muhtemelen..

hyannis horboura gidecek arkadaslar eklesin beni ?u konakamay? ayarl?yal?m gitmeden zorluk c?kmasn sonra kng_jms_23

bi?eyler yapacaksak bi haberle?meye ba?layal?m daha da geç olmadan ?

hyannis e gidenler cape cod nu en ?ansl? insanlar? haberiniz olsun.güzel yerdir be?eneceksiniz.kalacak yer konusunda high school street de bi adam var yurt gibi evi toplama her ülkeden adam var.ama ben önermiyorum haberiniz olsun zaten ilk ugrayacan?z adam bu olur büyük ihtimal ve bu adam?n götürdü?ü bisikletçiden sak?n ama sak?n bisiklet almay?n benden söylemesi.gidin toys r us dan s?f?r bisiklet al?n.
e?lenceye gelince de her çar?amba ve her pazar otobüs istasyonun arkas?ndaki pufferbellies club a gitmezseniz çok ay?p edersiniz.hele çar?amba geceleri irish nightlar? kac?rmay?n.aman ha bana cok dua edeceksiniz iyi e?lenceler![]()

ya ben birkac eve bakt?m google earth den craigslist ten vs. mail att?m ama hic kimse donmedi bana. dan?sman firmadaki bir adam daha once oraya gitmis Wt calisani oalrak. bana bir adres vermisti burda kald?m ben sen de kalabilirsin diye Embassy Inn. oraya da yazd?m fakat kimse donmedi. baska arast?rma yapm?s olan var m?? cozumunuz nedir?

@setokop
Benim arkadas?m da bogazici uni. de okuyor birlikte gidiyoruz o da bizimle cal?sacak. senin bolum,s?n?f ne_?

burdan haberle?mek zor olur beyler faceden falan ekleyn ordan konusalm Denizhan Özer yazn eklyn bni

@rester dostum biraz daha bahset hyannisten dostum...

selamlar herkese.
26 haziranda cape cod a gitmeyi dusunuyorum.
self gidicem.6 gunluk hostel ayarladim.o arada is aramayi dusunuyorum.
hyannis'de kalicam.daha once giden arkadaslar warsa eger, is bulmada sansim ne olur?hostelden ciktiktan sonra ev bulabilirmiyim?cape cod da ulasim nasil ? yardimci olursaniz cok sevinirim.

merhaba. ben su anda hyanniste harbor hotelde calisiyorum. sanirim burda is bulablirsin sanirim ama konaklamada skinti yasayabilirsin. craigslist te bayagi ilan var tek basina bir odada kalmak istemiyorsan uygun seyler vvar gerci ben tek olmak istedgm icn cok zor buldum/ ama haftalik 100 gibi birsey cikarman lazim gozden. ulasima gelince araban yoksa kendine mutlaka bisiklet almalisinama buraya gelen ogrenciler bitirms heralde bisikletleri
bnde 2 gundr bekliyorum bisiklet icin hala bulamadim
100$ a var ama baska bir yer 50 ye veriyor onu bekliyorum neyse umarim isine yarar. (ucuz evlerden is yerlerine yaklasik 1 saat yurume mesafesi o yuzden bir tasit sart gibi)

dostum merrhaba.biz dennisporttay?z bi restaurantta çal???yoruz ama bi sürü sorunumuz var.i? ar?yoruz hyannis te i? olana?? nas?l? oralarda i? bulabilir miyiz bize yard?mc? olurmsun çok acil yard?ma ihtiyac?m?z var te?ekkürler...

ya is olanagi var gibi bayagi ama tam emin degilim sizi yanlis yonlendirmis olmayayim. bence craigslistten filan bakin gelmeden hergun birsuru ilan veriyorlar. bir restoran vardi sanirim garson ve cooker ariyor. cook lardan cok araniyor. ve iyi para veriyorlar sanirim 16 gbi birseydi saati. onun hyaricinde oteller fln var is imkaniniz olan ama bence gelmeden bakin ayarlayin sonra sikinti olmasin. bn sdece bilgi veriyorum sonra sizi yanls yonlendirmis olmayayimumarim en yakin zamanda sorunlarinizi halledersiniz
hyannis güzel gibi geldi bana en az?ndan imkan daha çok ve ?ehire benziyor.yukar? cape cod da olsan?z burgerking falan unutun.

arkada?lar ben 2013 watç?lar?ndan?m. hyannis harbor hotel'e housekeeper olarak gidiyorum. internet sitesinde 10.5 dolar saatlik ücret yaz?yor ancak youtube'da orada çal??an housekeeper bir arkada??n dedi?ine göre de 12 dolarm??. hangisi do?rudur? haftal?k kaç saat çal??abilirim yani imkanlar neler? te?ekkürler
Uzun y?llar orda çal??an personelle sizin maa??n?z ayn? olmaz.Bunu ayr?m olarak alg?lamay?n,sizde uzun y??llar çal???rsan?z ayn? paraya ula??rs?n?z ama yeni ba?layan biri az al?r haliyle.Haftal?k ortalama 32-40 aras? verirler.Ya 3 gün tatil yap?p 32 saat çal???rs?n yada 2 gün tatil yap?p 40 saat.Overtime olursa ekstra olur,de?i?ir yo?unlu?a göre.

ben yanl?? yazm???m san?r?m. orada çal??an derken daha önce orada WAT yapm?? bir arkada??n ondan sonraki WAT'ç?lar için yard?mc? olmas? amac?yla çekti?i bir videodan izlemi?tim. yani as?l sormak istedi?im orada daha önce housekeeping yapan bir arkada? ald??? ücreti yazarsa seviniriminternet sitesinde yazan?n do?rulu?unu k?yaslamak için.

Ben bu sene hyann?s harbor hotele hausekeeper olarak yerle?tim saatlik ücreti 11.7 dolar
gidecek arkadaslar varsa haberleselim
Saat ücreti çok iyiymi?.Di?er ?artlar nedir konaklama ve haftal?k çal??ma süresi gibi?

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks