arkadaşlar yarın yola çıkacam evde ankarada olunca gitmişken erken gidip birazda tatil yapalım dedik mayısın beşinde sabah 8 de vize görüşmem var bu sene turist vizesine başvuracaz bakalım alırız inşllh var mı ayın beşinde gidecek olan
arkadaşlar yarın yola çıkacam evde ankarada olunca gitmişken erken gidip birazda tatil yapalım dedik mayısın beşinde sabah 8 de vize görüşmem var bu sene turist vizesine başvuracaz bakalım alırız inşllh var mı ayın beşinde gidecek olan
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
şimdiden başarılar matador, ben hep ankaradayım
hadi hayırlısı matador inş alırsın..
ulus gar'dan konsolosluğa nasıl gidiliyo bilen var mı?
garın önünden kızılaya yada sıhhiyeye giden otobüs veya dolmuşlar var onlardan birisine bin, ister kızılayda güvenparkta inip 15 yürüyerek gidersin, istersende kızılay veya sıhhiyeden tekrar otobüse binersin sordugun herkez söyler hangi otobüslere binmen gerektigini.
yada bir yol daha var gardan çıkmadan banliyo trene binebilirsin, sıhiyede inersin köprü altından tekrar otobüse binersin , buda olabilir.
max. 1 saat .
teşekkürler
sonuç hüsran oldu arkadaşlar sabah erkenden gittik konsolosluğa hiç wat öğrencisi yok en genç bizdik neyse epey bekledikden sonra sadece bir kişi görüşme yapmaya başladı diğer gişelerin hiç birinde adam yoktu adam baktık herkese vize veriyor bide millet türkçe konuşuyor lise 1 e giden bi çocuk geldi amerikada arkadaşım var amerikan vatandaşı felan dedi onada verdi vizeyi bizim umutlar iyice arttı neyse sıra bana geldi ben kafamda kurgulamışım herşeyi sıram yandı gittim adam dedi merhba ben hi dedim baktım adam türkçe konuşuyor sen niye amerikaya gitmek istiyor dedi ben ingilizce cevap verdim gezecem şöyle böyle diye adam yine türkçe sordu nerelere gitmek istiyor sen diye baktım bende yarı türkçe yarı ingilizce konuştum direk dediki senin şartlar uymuyor vize almaya work and travele başvur onla git öğrencinin turist vizesi alması zor dedi geçen sene gittik felen filan dedik yok olmadı artık hayrlısı dedik arkadaşımda aynı şekilde alamadı vizeyi
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
hayırlısı matador sende avrupayı fethedersin artık .D
sadece biraz fazla harcarsın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks