arkadaşlar bugünlerde vize için başvuranlar varmı aranızda? varsa hangi güne randevu verdiler söylermisiniz? benim şirket cuma günü randevu alcak nezaman olur vize görüşmem? işin kötü yanı daha sınav tarihlerini bilmiyoruz![]()
arkadaşlar bugünlerde vize için başvuranlar varmı aranızda? varsa hangi güne randevu verdiler söylermisiniz? benim şirket cuma günü randevu alcak nezaman olur vize görüşmem? işin kötü yanı daha sınav tarihlerini bilmiyoruz![]()
10 martta başvurdular ve 21 mart cuma gününe alabildiler sanırım başvurular yoğunlaşmış umarım istediğin tarihe alabilirsiniz
eyvallah dostum senin cvbını görünce rahatladım biraz bana da martsonu yada 2-3 nisana kadar herhangi bir tarih verirlerse cok iyi olcak teşekkürler
ben şirkete 7martta 17-28mart arası tarihler verdim ne zaman başvurdular bilmiyorumbugün baktığımda 1 nisana randevu vermişler.İşin kötü yanı verdikleri tarih vizelere denk geliyor.
eger bu cuma basvurursan 4 nısandan onceye alamazsın..artık en az 20 gun sonraya verıyorlar..hatta dahada artabılıyor
nisanda alırsın artık... martta yer kalmamıştır bu dakikadan sonra...
ya bende mart başında vermiştim tarihi 19 26 mart tarihleri arasında ama daha belli olmadı inş vizelere denk gelmez ya
Konu unsafe tarafından (19-03-2008 Saat 02:10 AM ) değiştirilmiştir.
hocam ben bugun alindigini duygum ve en erken 6 nisana vermisler daha oncesi yok imis
25 Mart itibariyla randevular yaklasik 15-20 gun sonraya veriliyor
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
arkadaşlar size bişi sorcam ben nisanın sonlrına doğru gitsem vize görüşmesine nolur?yani konsoloslukta nasıl bi düşünce var nasıl anlatayımyani adam ne bana sen nisanda geldin vermıorum sana vize mi dicek?
![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks