Work and Travel
Toplam 59 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 6 Mayıs vize görüşmesiii

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Selam arkadaşlar benimde vize görüşmesi 6 mayısta.Önceden heyecan yapmazdım ama yaklaştıkça durum farklılaşıyor açıkcası.Randevu saatim 21:45 inş. herkes sorunsuz ayrılır görüşmeden.

Birde şey sorucaktım.Vize için ingilizce özgeçmiş metni yazın demişti şirket.Siz yazdınız mı yazdıysanız nasıl basit olarak mı değindiniz nelerden bahsettiniz?

Teşkkürler..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

İngilizce özgeçmiş mi? İlk defa duydum...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı watspor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar benimde vize görüşmesi 6 mayısta.Önceden heyecan yapmazdım ama yaklaştıkça durum farklılaşıyor açıkcası.Randevu saatim 21:45 inş. herkes sorunsuz ayrılır görüşmeden.

Birde şey sorucaktım.Vize için ingilizce özgeçmiş metni yazın demişti şirket.Siz yazdınız mı yazdıysanız nasıl basit olarak mı değindiniz nelerden bahsettiniz?

Teşkkürler..
    randevu saatin 21.45 mi??
    Ayrıca vize ingilizce özgeçmiş ilk defa duydum, olsada almıyorlar zaten , yanında ne kadar belge götürürsen götür onlar bi kaç tane alıyo sadece, fotograf bile almıyorlar

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    randevu saatin 21.45 mi??
    Ayrıca vize ingilizce özgeçmiş ilk defa duydum, olsada almıyorlar zaten , yanında ne kadar belge götürürsen götür onlar bi kaç tane alıyo sadece, fotograf bile almıyorlar
    ewt abi 21 45 de bide nasıl gidebilirm istinyedeki konsolosluğa ??

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Merhaba arkadaşlar,yeni geldim konsolosluktan.Gayet rahat bir görüşme geçti,bakalım bekliyoruz pasaportu Merhaba faslından sonra sorulan sorular ise;
    -nerede okuyorsun?
    -nereye gideceksın?
    -ne iş yapacaksın?
    ve kitapçığı okudun mu oldu Yalnız sempatik bir duruş sergileyip kendinden emin ve sakin olmak çok önemli kesinlikle.2 tane red alan arkadaş gördüm ondan da emin değilim pasaportu geri verdi ikisine de yüzleri de asıktı bir hayli.Genel olarak gördüğüm herkes aldı vizelerini.Girmeyen arkadaşlara da başarılar.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks