Arkadaşlar 4 Mayısta görüşmem var. ds formumu şirket esenler otogara yollayacak ve ben ordan alıp vizeye geçicem ancak esenlerden istinyeye nasıl gidilir bi bilene danışmalı????
Arkadaşlar 4 Mayısta görüşmem var. ds formumu şirket esenler otogara yollayacak ve ben ordan alıp vizeye geçicem ancak esenlerden istinyeye nasıl gidilir bi bilene danışmalı????
arkadaşlar yardım lütfen..
bence ordaki pamukkale, metro, kamilkoç servislerinden birine bin öyle git)
Çoğu firma İstinye'den servis kaldırmıyor. Çünkü küçük bir yer. Az yolcu çıkıyor. O yüzden esenler'den firmaların servisiyle Taksim'e geç. En fazla yarım saatini alıyor zaten. Ondan sonra da Taksim'den 40T'ye binersin. Yarım saat 45 dakikaya İstinye-Dereiçi'ne varırsın. Yalnız şu DS2019'u Esenler'den alacağım muhabbetini anlamadım. Daha doğrusu komik geldi. Niye böyle bir sıkışıklık yarattı ki şirketin?
cogu firmanın esenlerden yok değil soylersen yardımcı olurlar seni baska servıse yonlendirirler istinye direk bulursun olmadı
Taksim meydandan yada beşiktastan 40t
gene besiktastan 22 20a 40t
4.leventten minibus otobus
gidebilirsin.
ama en guzeli ve karlısı servisle istinye gitmek.
istinye dereiçi gideceğin yer unutma.
eğer servi olmazsa otogardan metroya bin metrobüs durağına git, metrobüsle zincirlikuyuya git (metrobüslerin ilk ve son durağı zincirlikuyudur 34 nolu metrobüse bin) yukarı çık istinye minibüslerine bin servis yoksa en kolay böyle geçersin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks