Forumda bu işleme takılanlar genelde iki hafta içerisinde vizeyi almışlar.Benimki 5.hafta bitti ama hala sonuçlanmadı.Haziran başı gibi de gitmem gerekiyor.Bu işleme benim kadar uzun takılan var mı?Varsa biraz rahatlayacağım
kardeş ben varım daha almayan 8 nisandaydı vize goruşmem hala beklemekteyiz
beklicez kardes yapcak bişey yok.benden sora takılan benden once acıklanmış takmaya gerek yok.daha 2 ay var elbet bigun o numara cıkar orda
üc ahmet bekliyor artık. bugun bir arkadas daha pembe aldı onun adıda ahmet
Konsolosluğu arayan var mı peki?Ben artık yavaştan düşünüyorum,zaman çok daraldı.Aramayın diyorlar ama
bende bugün girdim 4 mayısta . 3 haziranda uçak biletim var ne yapcam bilmiyorum ya . şirketime sordum adım ali 3 ali daha varmış takılan.
merak etme, extra bi durum oLmazsa en geç 2 hafta sora basarLar pasaportuna vizeyi..
sen miydin o pembe kagıt alan duymustum evet o kel adam bayagı zorluyormus cok soru soruyormus muhtemelen yenidir cunku 3 kısıydı bakan su an 4 kişi olmuşlar.
yok benimki saçlıydı 3 soru sordu ztn ama soruşturmaya takıldığımı söyledi. zorlamadı adam. valla bi ...luk olcağı içime doğmuştu da bunu tahmin etmiyordum soyaddan kurtarırım sanmıştım ama olmadı
Bugün numaram açıklandı,7 haftanın ardından.Umarım bekleyen herkes en kısa zamanda işlemlerini halleder..
Benim iki hafta önce numaram açıklandı, 3 Mayısta pasaportumu gönderdim ups ile, konsolosluğa ulaşmış, fakat vizeli ya da vizesiz geri göndermediler hala tam bir hafta oldu :S numara açıklandıktan sonra da sıkıntı bitmiyor anlayacağınız :S
bizde souşturmadayız problem yapma açıklanır 2-3 haftaya dedi bende problem yapmıyorum
Arkadaşlar iki ismi olanların araştırması daha kısa sürüyor diye bir şey duydum, şahsen benimki de kısa sürdü sanırım bu yüzden. tek isimliyseniz de telaş yapmayın, biraz daha uzun sürer ama biter elbet haziran olmadan.
valla benim iki ismim var 1. ismim çok kullanılan bi isim,2.si çok nadir kullanılıo ama iki isim birlikte kimsede yok araştrmalarım kadarıyla bunun neresini araştırıp bulamıolar anlamadım suç falanda işlemedim (karıncayı bile incitmemişimdr) daha önce amerikayada gitmedim 2 ay oldu çıt yok seneye kaldık galiba hayırlısı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks