Alıntı e123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
söyle izah edeyim. ayriyeten cevap ciin tesekkurler suanda pc basidna cevap bekliyorum yeminle...cunku bu haftaici alacagim bileti bu konu hakkindada cok bi bilgim yok...

helsinki -istanbul - Adanaya gidiyorum 3tem - 24tem ankara-istanbul-helsinki yapacagim.THY inin ucusu hepside...

neten en uygun fiyatin orbitz ve travelocity de buldum.thy nin kendi satigi fiyatin 100-120e asagasi.lakin arkadasim bi konuda uyardi.e-bilet alirsan bu sitelerden cheak-in sirasidna bagaja verecegin bavuldan ekstra ucret alacaklarini belirti.

bu konuda benim hic bi bilgim yok bu yuzden deneyli arkadaslara sizlere sormak istedim.

simdi ben orbitz ödeme yaparsam ahavlimanina gidince cheak - in sirasidna fazladan ödeme yapacakmiyim ? verecegim her bagaj icin !? yanima alacagim sirt cantasi dahil. !!!
E-bilet 'in para odemek ile alakasi yokki. O sadece biletin internetten alinmis hali. Yarin THY 'yi ara yukaridaki ucuslarin tarihlerini ve zamanlarini ver hatta ucus kodlarini. Daha sonra bu ucusun sartlarini ogren valiz ucretli mi, kac adet verebiliyorsun, kac kg? Hepsini sor daha iyi bilir buradakilerden ve benden.