tamam teşekkür ederim. Muhtemelen aslını alamam. Nüshasını da iyi saklamaya çalışırm.
tamam teşekkür ederim. Muhtemelen aslını alamam. Nüshasını da iyi saklamaya çalışırm.
Sorun değil deep
Arkadaş bir gelemedi şu vize tarihi
---wat where amazing happens---
@makroklima eda değil edeyanlış olmasın
![]()
@cimbomlu10
zaten job offer ı gönderme diyen sponsormuş.
şimdi özel mesaj atamıyorum şu an, 10 mesajı doldurmadığım için. ayrıca şirket adını da böyle uluorta söylemek benim pek içime sinmez açıkcası. siz bi özel mesaj atarsanız cevap verebilirim ancak. aslında ben zaten mcdonaldsta çalışmayacağım, şirket beni öyle gösteriyor. benim sorunum, vizeyi almak. ama şu durumda beni öyle göstermiş de olmuyorlar.
snn işin faLan yok şu an anLasıLan.. Sponsor neden job-offer gönderme desin ki, ds in geLdiyse vize aLırsın sorun değiL o.. Vizeyi dert etme derdin iş senin.. Usada işsiz kaLıcaksın ama paranı geri aLamayacksın cunku seni usa'ya gönderdik diyecekLer.. Basıma geLdi yaniO yuzden vize sorun değiL aLırsın ama iş önemLi dikkat et..
cimbomlu dogru der. zaten firmaların yuzde 50 si boyle calısır ama onemlı olan asıl ısın saglam olsun yoksa basın cok agrır.
bende katılıyorum, senin vizede sorun olmaz ama işsiz kalırsın, şimdiden önlemini al![]()
Vize görüşmemiz olumlu geçerse aynı gun mi vize basılıyor
Ayrıca daha once yurt disina cikmisligin bi olumlu yada olumsuz etkisi var mi??
Arkadaşlar vize tarihi 06 nisan-17 eylül gözüküyor, fakat ben uçak biletimi 31 ekim'e aldım bolca gezerim diye. Fakat bir arkadaşla konuştum, kendisi benim 17 eylül'den sonra ABD'de kaçak durumuna düşeceğimden bahsetti. Şirket yetkilileri bileti alırken "17 eylül'de vize tarihin bitiyor, ama 1 aylık gezme imkanın var demişlerdi. Bu teminatlarının yasal bir geçerliliği var mı acaba? Hadi böyle bir şey mümkün diyelim, peki 17 ekim'den 31 ekim'e kadar abd içinde herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Mevzuatı bilenlerin acilen bilgilendirirlerse sevinirim.
New yorkta problem olmaz diye biliyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks