Alıntı ede90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işveren zaten türk galiba, yani verdikleri job offer da bir türk ün ismi ve bilgileri var manager olarak. bana sponsorun, job offer gönderme demesi oldukça saçma geliyor açıkcası. adamlar hangi belgeler gelirse onlarla ds formunu doldurmuyorlar mı? neden gönderme desinler. bir katakulli olduğunu düşünüyorum burada ama
Alıntı deep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende de aynı durum var ve aynı sponsor... Sen şirketin ne acaba?
Alıntı deep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman benim de bir sorum var... Geçenlerde bir arkadaş banka dekontuyla ilgili problem yaşamıştı.Orijinal dekontu istemişlerdi konsolosluktan. Banka bana orijinali vermedi sarı olan nüshasını verdi. Aslını istedim onun bizde kalması gerekiyor bu senin asıl dekontun dedi. Bu sarı nüshayla gidenler varmış vize almışlar. Sizce bir problem olur mu bende? Aynı gün parayı yatıran arkadaşıma aslını vermişler ne saçma iş bu ben anlamadım.
@Eda durumun tehlikeli şirketini tahmin ediyorum özelden ulaşırsan sana genel bilgi veririm buradan yazmam uzun sürer.

@deep otokopi kagıtlar cok hassas iyi muhafaza edilmezse bozuluyor ve yazılar okunmuyor. Bu yüzden dekontları iyi saklamak gerek. Yani sorun olmazda aslını almak daha sağlam