evet geri bende öyle diyorum
evet geri bende öyle diyorum
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
arkadaşlar bu transit vize hakkında ne biliyorsunuz
ingiltere,fransa,belçika bunlar transit vize istiyorlarmı.
ucuzabilet.com u aradım sordum ülkelerin elçiliklerine sorman lazım dedi transit vizye gerek varmı yokmu diye.
tek tek bunlarımı sorcam.
gerçekten böyle bişey varmı
hocam avrupanın saatide geri amerikanın saatide
Almanya-Italya-Fransa-Ingıltere-Hollanda
buralardan her sene yuzlerce wat ögrencisi gidiyor ve su ana kdar transit vizesi yok diye geri doneni duymadım.
AMAAAAA
aslında konu burada degılde genel baslık altında yazsam guzel olacak cunku cok sorulan bır soru yazıyorum genel baslıga oradan okursunuz
vize ücretini adanadaki TEB'den yatırabilirim sorun olmaz değilmi?
acmiyim ilk defa gidicem her konuya bir soru yazıyorum idare edin
yok farketmez makbuzunu aldıktan sonra
ewet arkdaşlar bu konuda bilgilendirir misiniz*
Herhangi bi TEB bankasına Amerika için Vize görüşme ücret ödeyeceğinizi söyleyin, Ankara şubesi hesabı bulacaklardır. Bankada miktar belirtilmiyor. Şu an hatırlamıyorum ama gereken ücreti yatırıp makbuzunuzu alın. Bu kadar (:
Edit: Bir de bankada sıraya girmeden önce TL'nizi Dolara çevirmeyi unutmayın![]()
Konu rhyme4eva tarafından (29-04-2011 Saat 02:27 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
Türkiye'de yapılmış en güzel çalışmalardan biri.
http://youtu.be/Bn-tgspTjm4
farketmez il
Arkadaşlar ben old orchard beach de ride operator luk yapacağım baştan iyi gibiydi ama çok yağmurlu olduğundan kapalıymış genelde saatlik 7.50 olar alacağım galiba yeterli olmayacak bana 2. iş nasıl bulabilirim hatta 3. iş
Ama haftada 4 6 gün arası 6-8 saat ortalama yağmur yağınca da kapatıyorlarmış
evet abd dogu kıyılarında oyle bır sorun var işte yagmurlu gun sayısı yaz mevsımıne gore cok oluyor. birde konaklama ve yemek temın etmıyorsa kurum grcekten cok zorlanırsın. craigslist: houston classifieds for jobs, apartments, personals, for sale, services, community, and events buradan orada iken işlere bakarsın eğer adres bırakan olursa işyerine gidip iş isteyebilirsin.
Ayrı bi başlıkta açmıştım sorumu ama burda daha çabuk yardım gelir düşüncesiyle burda da paylaşayım dedim sorun olmazsa. Benim 18 mayısta vize randevum. Benden önce beraber gideceğim arkadaşımın 11 mayıs'ta fakat. İstanbul'u hiç bilmediğimiz için nasıl gideceğimiz hakkında bir fikrimiz yok. Esenler otogarından otobüsle yada herhangi bir toplu taşıma aracınla nasıl gidileceğini tarif edebilecek olan var mı?
Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!
Öncelikle otobüs kacta burada olacak ve neden Esenlerde iniyorsun ki Anadolu tarafından gelıyorsan muavine istinye servis var mı ? de yok derse besiktasa sor mutlaka birine vardır oraya kadar servis yap istinye marinadan yurume 5 dakıka surer kıme sorsan gosterır. Besıktastan gelırsen eger 40T 22 20A otobüsleri gecer istinye dereiçinde inersin konsolosluk onunde.
Tabiki öncelik istinye servis olsun
Teşekkür ederim öncelikle İzmir'den gitmicem Kocaeli'den gideceğim o yüzden Esenler garajında ineyim dedim Avrupa yakasında inmiş olurum en azından diye düşündüm. Başka nerde inebilirim ki?
Konu qreatiwe tarafından (29-04-2011 Saat 08:10 PM ) değiştirilmiştir.
hayır esenlere gelmeden bazı otobusler degısık yerlerde yolcu ındırır servıs daha kolay olsun dıye sen sor ıste ben ıstınye de ya da besıktas yanı ılk olarak ıstınye de.
Otobüs saatim falan daha belli değil ama 07.45 vize randevum ondan önceki saatlerde İstanbul'da olmuş olmam lazım. Sabah gidicem büyük ihtimalle. O zaman bilet almadan önce sorarım. Eğer servis varsa dediğin yerlere Esenlere gelmeden bi yerde indirir artık nasıl daha kolay gidebilirsem. Teşekkürler![]()
arkadaslar bir sirketten work & travel a kayıt oldum, benim hazırlamam gereken tüm belgeler hazır. New York ta Mc Donalds'ta çalışacağım. ds 2019 formu da şirkete gelmiş, hatta haftaya da randevu aldım. ancak ds 2019 formumda çalışacağım mcdonalds ın adresi yerine sponsorun adresi yazıyor, geovision. neden böyle olduğunu, vize görüşmesinde bir dezavantaj yaratıp yaratmayacağını sorduğumda bir sorun olmayacağını, sponsorun şirkete job offer ı gönderme(!?) diyerek ds formuna kendi adreslerini yazdıklarını, bana mc donalds tan bir job offer vereceklerini ve bunu vize görüşmesinde sunacağımı söylediler. aynı sponsor ve şirketten ds formunu alan başka bir arkadaşımda ise çalışacağı yer yazıyor. O self gitmesine rağmen çalıştığı yer ancak benim formumda sponsor. Neyse fazla uzatmadan, bu durum vize görüşmesinde bir sorun yaratır mı? Şirketim yapması gereken bir işlemi eksik yaptı diye düşünüyorum. ne yapabilirim?
vizede sorun cıkmaz muhtemeLen, hatta rahatca cıkmaz diyebiLirim ama usa da probLem cıkabiLir, yani asLında sen şu an işsiz oLabiLirsin.. Sen işverenLe göürstün mü kabuL ettimi seni? Gideceğini faLan biLmiyorsa ara söLe geLicem faLan die.. Yani eğer görüsme faLan oLmadan gönderioLarsa seni Mc'e işsiz kaLabiLirsin.. Dikkat et..
işveren zaten türk galiba, yani verdikleri job offer da bir türk ün ismi ve bilgileri var manager olarak. bana sponsorun, job offer gönderme demesi oldukça saçma geliyor açıkcası. adamlar hangi belgeler gelirse onlarla ds formunu doldurmuyorlar mı? neden gönderme desinler. bir katakulli olduğunu düşünüyorum burada ama
bende de aynı durum var ve aynı sponsor... Sen şirketin ne acaba?
o zaman benim de bir sorum var... Geçenlerde bir arkadaş banka dekontuyla ilgili problem yaşamıştı.Orijinal dekontu istemişlerdi konsolosluktan. Banka bana orijinali vermedi sarı olan nüshasını verdi. Aslını istedim onun bizde kalması gerekiyor bu senin asıl dekontun dedi. Bu sarı nüshayla gidenler varmış vize almışlar. Sizce bir problem olur mu bende? Aynı gün parayı yatıran arkadaşıma aslını vermişler ne saçma iş bu ben anlamadım.
@Eda durumun tehlikeli şirketini tahmin ediyorum özelden ulaşırsan sana genel bilgi veririm buradan yazmam uzun sürer.
@deep otokopi kagıtlar cok hassas iyi muhafaza edilmezse bozuluyor ve yazılar okunmuyor. Bu yüzden dekontları iyi saklamak gerek. Yani sorun olmazda aslını almak daha sağlam
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks