arkadaşlar bu oyu nasıl kullanacaz ben 7 haziranda gidecem las vegas a atatürk havaalanında oy kullanmak için birşey yapmak lazım mı
arkadaşlar bu oyu nasıl kullanacaz ben 7 haziranda gidecem las vegas a atatürk havaalanında oy kullanmak için birşey yapmak lazım mı
kuLLanamıcaksın ozamanbn sırf seçim için 13ünde gidiom 1 oy 1 oydur
![]()
kötü oldu yaaaww![]()
uçuş tarihinin değiştirme imkanın varsa deeğiştir ben de bu konularda cok hassasım 1 oy 1 oydur
ben de sırf seçim için 13ünde gidecek olanlardanım
olur mu ya havaalanlarında her türk vatandaşının oy kullanma hakkı var standımsı bir şey kuruluyor gidip atıyosun oyunu
Aman arkadaşlar ne yapıp edip oy kullanın Demokratik hakkımız bende sırf oy kullanmak için seçimnden sonra gıdıyorum..
ben kıbrısta okuduğum için biliyorum.
bende çıkarken oy kullanırım demiştim 2007 seçimlerinde. neyse gittim işte oy kullanacağımız yere adam baktı listeden ismime olmaz dedi türkiyede kaydın varmış olmaz dedi kaydını sildirmen gerekiyor demişti.
eğer bu siteden baktığında nerde oy kullanacağın yazıyorsa gümrükte oy kullanamazsın Yksek Seim Kurulu Bakanl.
birde yurt dışı Yurtdışı Seçmen Bilgisi Sorgulama
bak bunlardan eğer oy kullanacağın yer belli ise olmaz.
Ama muhtara gidip ben bunu sildirmek istiyortum gümrükte oy kullanacam dersen ve tabi geç olmamışsa olabilir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks