evet arkadaslar 29 nisanda vizeye gireceğim.6 7 gibi inicem ankaraya.otogardan konsolosluga nasıl gideceğim hakkında bi fikrim yok.o gun gidecek arkadaslar yada tarif verebilecek arkadaslar varmı acaba ?![]()
evet arkadaslar 29 nisanda vizeye gireceğim.6 7 gibi inicem ankaraya.otogardan konsolosluga nasıl gideceğim hakkında bi fikrim yok.o gun gidecek arkadaslar yada tarif verebilecek arkadaslar varmı acaba ?![]()
otogardan ankaraya biniyorsun hocam kızılayda ineceksin kızılayda otobuse bineceksin orda kime sorsan gösterir
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Hocam otogardan ankaraya bin kızılayda in sonrasında ister kızılaydan üste tunalıya doğru yürü istersen ki mantıklısı güvenparkın önünden (sıhhıyeye doğru giden yoldan değil onun ters şeritinden) taksiye bin amerikan elçiliği de(almanyanın yanındaki de hem yabancı olmadığını düşünür hemde amerikalıların ankadara 2 tane mekanları var seni yanlış olanına götürmez)taksi 4 lira yada en fazla 5 lira tutar diğer seçenekte güvenparkta insanlara altınparka giden paralı otobüslerin nerede olduğunu sor otobüse binerkende elçiliğe en yakın yerde indr de tabi bide hafif masraflı seçeneğin var aştiden insanlara sorarak armadaya git (yürüyerek 5 dakka ) armadanın önündeki üst geçitten karşııya geç(demir bir inşaatın olduğu kısım aynı zamanda vatan computer ı görürsün )oradan bin taksiye 15 - 20 liraya git sanırım sana helikopter hariç her yolu anlattım umarım işine yarar anlamazsan (biraz karışık biliyorm)sor seve seve daha açıklayıcı yazarım
ama zamanım var bavulum yok diyorsan güven parktan tunalıya doğru (sen yinde elçiliğe nasıl diderm diye sor) yürü hızına bağlı olarak 10-20 dakika arasında 0 lira harcayarak varırsın
Konu mcc tarafından (27-04-2011 Saat 01:51 PM ) değiştirilmiştir.
saat 13,30 görüşmem.7 8 gibi ineceğimi düşünürsek bu son dediğin mantıklı.dolaşa dolaşa gideriz artık![]()
şirketle görüştüm şimdi belgeler için.2 mail atmışlar bana ben tabi birini gördüğüm için 29 u biliodum2 mayıs p.tesi görünüyor ama teşekkürler gitme hakkında bilgilendirme için
![]()
şimdiden başarılar,
bence en mantıklı yol aştiden hiç çıkmadan ankaraya bin , kızılayda in, güvenparktan yukarıya doğru yürü , en fazla 15dk sürer.Sordugun herkezde yardımcı olur .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks