bır gun mc donaldsta pas pas yaparken yerlerı gece bır adam geldı elınde sıseler su doldurabılır mıyım dedı . once bathroom yazan yere baktım sonrada refill e baktım.ver dedım sıselerı aldım refıll den doldurdum kendı malımmıs gıbıgoturdum adama verdım al beles para ıstemez dedım.gıdıp tuvaletten de doldurup getırebılırdım.adam gozlerıme baktı thnx dedı ıkı elımıde tuttu sıkıca belkı de bu kapıtalıst ortamda ılk defa karsılıksız bı ıyılık gormustu
zaten kıme karsılıksız bır ıyılık yapsam asırı derecede sasırıyorlardı cujnku alıskın degıller.az bısey konustuk ıste nerelısın falan fılan ırakta asker olarak bulundgunu ve emeklı oldugunu soyledı bılemıyecegım belkı oldurmustur bır kac tane musluman gorev yaparken ama gorsun muslumanların nasıl insanlar oldugunu .. watta sayısız macera yasıyacaksınız cok ınsanla karsılasacaksınız Cınlı ve tayvanlı ogrencılerle aynı evde kaldım ev sahıbı almandı ve 8 yıldır evde kacak kalan arjantınlı bır adam vardı yanı daha once karsılasmadıgınız kulturlerı tanıma fırsatınız olacak sadece ınglzce ogrenmek degıl bır cok sey ogreneceksınız..dıger bır degısıklık te kendımde hıssettıgım usa yı gordukten sonra dunya sankı gozumde kuculdu her ıstedıgım ulkeye ekonık kosullarım elverdıgı surece gıdebılıcek gucu buldum bı anda wattan sonra.hıc yasamadıgınız tadlar tadacaksınız dedım ya ben kendıme ıkı defa dedım oglum nerdesın ne yapıyorsun dıye sordum kendıme .bır ılk defa askı tattıgımda 2cısı de usa ya ılk defa ayakbastıgımda gece saat 24 de tek basıma yarım yamalak ınglzcemle Ny cityde dedım oglum nyaptın nerdesın
ama adı bende saklı ılk askı tattıgımda gece saat 23 de baktım yanımda bı kız var elı elımde gıdıyoruz bır sokakta dedım oglum nyaptın
ılk askı 2008 te tattım wat ı ıse 2010 da bakalım hayat karsımıza daha ne ılkler cıkaracak ılk defa uzaya gıtmek mı neden olmasın
uzaya da cıktıktan dunya kusbakısı baktıktan sonra oglum kendıne nyaptın nerdesın dıyebılırım
tımes meydanını cok gormek ıstıyordum onu gerceklestırdım sımdı o gıdınce encok gerceklestırmek ıstedgım parasutle atlamak bu zevkı de tatmak ıstıyorum bakalım nasıp olursa bır gun
![]()
Bookmarks